Home > Lifestyle > Un mare sportiv roman renunta la sotia mai in varsta cu 8 ani pentru eleva mai tanara cu 17!

Un mare sportiv roman renunta la sotia mai in varsta cu 8 ani pentru eleva mai tanara cu 17!

Chiar daca, initial, cuplurile in care sotia este mai varstnica functioneaza perfect, pe traseu apar tot felul de ispite mai tinere sau, chiar, considerabil mai tinere! Este si cazul unui mare campion roman, care a fost casatorit inca de la varsta de 20 ani cu o nemtoaica de 28, insa, acum, la 40, dupa doi copii de 15 si 12 ani, a parasit-o pentru tanara sa eleva, austriaca, de 23 ani. Este vorba de  ANDREI PAVEL, primul roman care a castigat din tenis peste 5 milioane de dolari, doar recent deposit, dupa Wimbledon, de Simona Halep. Din 2012, Pavel o antreneaza pe jucatoarea Tamira Paszek si, in timp, relatia profesionala dintre ei s-a transformat intr-una pasionala. Asta a insemnat despartirea de Simone, cea care i-a daruit o fata si un baiat, acum adolescenti. Tamira face deja parte din grupul de prieteni ai lui Andrei, care o ia pe iubita lui peste tot. Weekendul trecut, cei doi au fost la mare, la Mamaia, iar fotoreporterii Click! i-au surprins în ipostaze tandre. Tamira nu l-a scăpat din ochi pe Pavel şi a fost mai mereu lipită de el. Căpitanul echipei de Cupa Davis a României a recunoscut, în exclusivitate pentru Click!, relaţia cu eleva sa. ”Este adevărat, sunt despărţit de soţie, iar Tamira este noua mea prietenă”, ne-a spus el. Apropierea dintre antrenor şi eleva sa este firească, având în vedere că sunt în permanenţă împreună. Aşa a început şi povestea de iubire dintre Andrei Pavel şi eleva sa, Tamira Paszek. Românul a pornit colaborarea cu sportiva din Austria în 2012, după turneul de la Indian Wells.

“Colaborarea dintre noi merge extraordinar. Andrei este un tip extraordinar, foarte calm pe teren, foarte pozitiv. El m-a ţinut în priză când am fost la pământ din cauză că jocul nu-mi mergea bine. Este sigur o colaborare de lungă durată”, a mărtursit Tamira, în urmă cu ceva timp. Desele lor apariţii publice din ultimele luni nu fac decât să confirme faptul că relaţia lor personală merge perfect.

Pavel s-a căsătorit cu Simone în august 1999

Au împreună doi copii, o fată, Carolina Elena (15 ani) şi un băiat, Marius (12 ani). Au trăit o perioadă în Germania, acolo unde au făcut şi nunta, apoi s-au mutat în Statele Unite ale Americii, unde Pavel şi-a deschis şi o academie de tenis.Andrei Pavel a fost mult timp numărul unu în tenisul românesc. La simplu, sportivul originar din Constanţa a cucerit 3 trofee (Tokyo- 1998, St. Poelten-2000 şi Montreal-2001), a jucat în total nouă finale, ajungând pe locul 13 ATP, cel mai bun al carierei, în 2004. A câştigat şi şase titluri la dublu, din 11 finale disputate. Din tenis, Pavel a câştigat 5.225.028 dolari, având şi în Cupa Davis un bilanţ pozitiv: a jucat 62 de meciuri pentru România şi s-a impus în 40 dintre ele. În prezent este căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis a României şi o antrenează pe Tamira Paszek, din Austria. În trecut a mai lucrat cu Jelena Jankovic (Serbia).

TAMIRA PASZEK se afla pe pozitia 111 in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis (WTA Rankings), dar in februarie 2013 era pe pozitia 26. A castigat in cariera 2,2 milioane $. La turneul de la Bucuresti, s-a retras in al doilea meci din calificari desi mai avea nevoie doar de 2 game-uri pentru a castiga! Are 1,65 metri si 60 kg. S-a nascut in Austria dintr-o mama chilianca si un tata tanzanian.


Comenteaza acest articol

Un mare sportiv roman renunta la sotia mai in varsta cu 8 ani pentru eleva mai tanara cu 17!

by   2 min
0