Tabu
CULTURE Slider

Un melc a creat haos în Japonia: 12.000 de persoane afectate

melc

Un melc a fost „acuzat” că a produs un scurtcircuit ce a afectat căile ferate din Japonia. Zeci de trenuri au fost oprite iar 12.000 de pasageri au fost afectați. Curentul electric a fost întrerupt pe două linii feroviare din judul Japoniei, la sfârșitul lunii mai, potrivit The Guardian.

Eroarea tehnică a fat peste cap întregul sistem feroviar într-o țară cunoscută pentru punctualitatea trenurilor. Compania Kyushu Railway a fost nevoită să anuleze cursele a 26 de trenuri și întârzierea altor servicii, provocând un adevărat haos. Aproximativ 12.000 de pasageri au avut de suferit din această cauză.

La câteva săptămâni după incident, reprezentanții companiei feroviare nipone au descoperit că un melc și-a făcut culcuș într-un panou electric instalat de-a lungul căii ferate. După ce au descoperit melcul, specialiştii au continuat să verifice toate panourile şi au dat asigurări că problema a fost rezolvată.

În 2018, o companie de transport feroviar din Japonia şi-a cerut scuze după ce unul dintre trenurile sale a plecat din staţie cu 25 de secunde mai devreme, în al doilea astfel de caz petrecut în ultimele luni. Incidentul survine în contextul în care trenurile japoneze au reputaţia de a fi extrem de punctuale şi în care se pare că mai existau pasageri care sperau să urce în respectivul tren. Ei s-au plâns companiei feroviare, iar aceasta a fost nevoită să îşi ceară scuze.

 

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

Billy Bob Thornton a dezvăluit adevăratul motiv al divorţului de Angelina Jolie

Andreea Damian

Mâneci lungi la vedere: cea mai tare tendință de modă pentru neconformiste

Andreea Damian

Lady Gaga, piesă nouă după o pauză de 3 ani

Andreea Damian

Ştiaţi care sunt cele mai faimoase predicţii ale Apocalipsei?

realitatea

Cum arată bărbatul ideal în viziunea lui Charlize Theron

Andreea Damian

2 comentarii

Un melc a creat haos în Japonia: 12.000 de persoane afectate – RO-Stiri.com 25 June 2019 at 16:36

[…] Totul despre melcul acuzat, pe TABU.RO […]

Răspunde
Un melc a creat haos în Japonia: 12.000 de persoane afectate - Stiri eZZ 25 June 2019 at 17:10

[…] Totul despre melcul acuzat, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu