Home > Lifestyle > Stiri > Un miliard de euro pentru o noua stațiune turistică lângă Brașov

Un miliard de euro pentru o noua stațiune turistică lângă Brașov

Doi americani si un britanic spun ca vor sa ridice la Tarlungeni (judetul Brasov) cea mai noua, exclusivista si moderna statiune montana din Europa. “Cateodata, cand ma gandesc la acest proiect, cred ca visez, ca nu e adevarat”, spune primarul comunei Tarlungeni (judetul Brasov), Iosif Kiss, despre ceea ce ar putea deveni cea mai mare investitie in turismul romanesc din ultimii ani, scrie revista MONEY EXPRESS  in numarul din aceasta saptamana.

Un proiect despre care potentialii dezvoltatori – ideea apartine unui SRL cu numele American Developments, infiintat in Bucuresti acum doi ani si care are ca actionari principali doi americani si un britanic – nu doresc sa vorbeasca pana la semnarea contractului de finantare; o operatiune care ar putea avea loc oricand in aceasta luna, dupa cum spera primarul Kiss, sau care, mai ales pe fondul crizei financiare si a reticentei bancilor in a acorda credite, s-ar putea prelungi pe o perioada greu predictibila.

Insa entuziasmul edililor locali este mai mare decat discretia actionarilor americani, care desi nu au mai realizat investitii similare cu aceasta, sustin ca au experienta dezvoltarii unor diverse lucrari, in special cladiri de birouri, in Statele Unite si Dubai: “S-a intrat in linie dreapta. In doua-trei luni incep lucrarile”, spune sigur pe el primarul Iosif Kiss. (Radu Burlacu)


Comenteaza acest articol

Un miliard de euro pentru o noua stațiune turistică lângă Brașov

by realitatea   1 min
0