Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Un model de lenjerie intimă: „Putin a ordonat asasinarea mea”

Anna Shapiro, un model din Rusia, în vârstă de 30 de ani, susține că președintele Vladimir Putin a încercat s-o asasineze cu otravă de șobolani.

Femeia lua masa împreună cu soțul ei, duminică, la un restaurant din Salisbury, Marea Britanie. Subit, li s-a făcut rău. Martorii au alertat autoritățile, iar ca măsură de precauție, restaurantul și drumurile din jur au fost închise. Incidentul seamănă foarte mult cu cel al otrăvirii fostul spion rus Serghei Skripal. Acesta, împreună cu fiica sa, Iulia, au fost otrăviți cu novichok, foarte aproape de restaurantul italian unde modelul lua masa cu partenerul ei de viață.

Modelul de lenjerie intimă crede că este victima unui alt complot prin otrăvire. Anna Shapiro și soțul ei, Alex King (42 de ani) susține că li s-a făcut rău spre sfârșitul cinei. Primul care a dat fuga la toaletă a fost Alex, care și-a pierdut cunoștința și s-a prăbușit la podea. Soția sa, Anna, l-a urmat la baie și a apucat să-l vadă cu spume la gură înainte de a leșina.

Potrivit The Sun, bărbatul se află în comă indusă și se luptă pentru viața sa. Anna între timp și-a revenit și a fost externată. Ea se află sub supravegherea poliției 24 de ore din 24. Un reprezentant al poliției a declarat presei că soții Anna Shapiro și Alex King nu au fost otrăviți cu novichok. Totuși, femeia crede că a fost ținta unui asasinat – la fel ca și Skripali – pentru că tatăl ei era un ofițer militar de rang înalt în timpul mandatului lui Putin. „Sunt sigură că rușii cred că sunt spion britanic”, a mărturisit Shapiro.

Anna Shapiro este model de lenjerie intimă și antreprenor. Aceasta a fost născută în Rusia, dar a devenit cetățean israelian în anul 2006, împotriva voinței familiei ei. În 2008, tânăra s-a mutat în Londra și a urmat dreptul la Westminster Law School. L-a întâlnit pe King, cu care s-a căsătorit în urmă cu o lună. Ea crede că serviciile decrete din Rusia o consider spion.

„Sunt un fost cetățean rus. Tatăl meu a fost general în armata Rusiei și a cântat în orchestra militară”, a spus ea. Decizia Annei Shapiro de a-l denunța public pe Vladimir Putin a fost primită cu furie de familia ei, inclusive de tatăl ei. Shapiro a spus că a primit amenințări cu moartea din partea unei persoane care pretinde că este tatăl ei.

ARTICOLE SIMILARE

Samuel L Jackson va fi vocea Alexei, asistentul virtual al Amazon

Andreea Damian

Facebook detox | Avantajele deconectării

Andreea Damian

Amazon a trimis exemplare din noua carte semnată Margaret Atwood mai devreme, din greșeală

realitatea

Charlize Theron, confesiuni despre relaţia misterioasă pe care a avut-o cu Sean Penn

Andreea Damian

Trend alert: părul curcubeu – semn de rebeliune sau pur și simplu cool?

Andreea Damian

Am găsit ingredientele care fac un parfum să persiste mai mult

Andreea Damian

Scrie un comentariu