Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Un nou bebeluș regal! Prințesa Eugenie a născut un băiețel

Este mare bucurie în familia regală britanică. Prințesa Eugenie a devenit mamă! Nepoata reginei Elisabeta a II-a a născut marți dimineață un băiețel. Micuțul este primul copil pentru ea și soțul ei, Jack Brooksbank.

Palatul Buckingham a anunțat că prințesa a născut un băiețel, care cântărește 3,65 kg, la 8:55, ora locală, la Spitalul Portland din Londra. Încă nu se știe numele nou-născutului.

„Regina, ducele de Edinburgh, ducele de York, Sarah, ducesa de York și domnul și doamna George Brooksbank au fost informați și sunt încântați de știri”, a declarat Palatul Buckingham.

Eugenie și copilul ei se simt foarte bine, mai spune palatul. După anunțul Palatului, prințesa a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu fiul ei.

Fiul prințesei Eugenie este al nouălea strănepot pentru regină și prințul Philip și primul nepot pentru părinții lui Eugenie, prințul Andrew, ducele de York și Sarah Ferguson, ducesa de York.

Prințesa Eugenie și-a anunțat sarcina în septembrie 2020, dezvăluind că va naște la începutul anului 2021. De atunci, tânăra de 30 de ani a fost văzută adesea prin oraș, adoptând un stil de maternitate clasic.

Eugenie și Jack Brooksbank s-au căsătorit în octombrie 2018 în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Capela St. George de la Castelul Windsor. Cei doi sunt împreună de 10 ani.

ARTICOLE SIMILARE

Robert De Niro sare din nou la gâtul lui Donald Trump

Andreea Damian

Chicago și-a ales primarul: e femeie, e de culoare și e lesbiană

Andreea Damian

Serena Williams și-a lansat propria colecție de haine

Andreea Damian

100 de femei își arată organele genitale într-un proiect despre „Feminitate”

Andreea Damian

Raluca Bădulescu are o pasiune extravagantă destul de costisitoare!

Tabu Tabu

Regina Elisabeta a II-a a împlinit 94 de ani. Cum s-a sărbătorit suverana în plină pandemie

Andreea Damian

Scrie un comentariu