Tabu
Image default
LIFESTYLE

Un nou CUPLU DE SENZAŢIE la Hollywood

Presa de peste Ocean speculează că Jake Gyllenhaal şi Rachel McAdams au o relaţie, după ce actorii au fost surprinşi luând cina împreună în mai multe rânduri.
Jake Gyllenhaal şi Rachel McAdams au luat cina împreună sâmbătă, în restaurantul Lugo Caffe din New York, apoi au mers împreună la Madison Square Garden pentru a asista la meciul de box dintre Miguel Cotto şi Sergio Martinez. “Au sosit împreună şi au stat unul lângă celălalt, fiind prinşi într-o conversaţie însufleţită. Au stat peste o oră şi păreau foarte fericiţi şi apropiaţi”, a declarat o sursă pentru ziarul The New York Post.

????????

La începutul săptămânii trecute, Jake Gyllenhaal, în vârstă de 33 de ani, a luat cina împreună cu Rachel McAdams în Pittsburgh, unde joacă în filmul “Southpaw”, inspirat din lumea boxului, alături de Lupita Nyong’o şi Forest Whitaker. Jake Gyllenhaal, care a avut relaţii în trecut cu Kirsten Dunst, Reese Witherspoon şi Taylor Swift, s-a despărţit în decembrie 2013 de top-modelul Alyssa Miller, iar Rachel McAdams a pus capăt recent relaţiei cu managerul muzical Patrick Sambrook.

ARTICOLE SIMILARE

Mesajul emotionant al Monicai Gabor! Vezi ce i-a transmis fiicei sale, Irina!

Ea este sora nestiuta a Adrianei Bahmuteanu! A suferit si ea de pe urma lui Prigoana

Cu un zâmbet, poţi cuceri lumea!

Loredana Groza, look neasteptat la Vocea Romaniei!

Mihai Traistariu i-a spus in fata lui Teo: “Asta e o intrebare tampita!”

Criminalul în serie a ucis 90 de femei apoi le-a desenat portretele în celulă. FBI mai face un apel

Andreea Damian

Scrie un comentariu