Tabu
Image default
LIFESTYLE

Un nou CUPLU DE SENZAŢIE la Hollywood

Presa de peste Ocean speculează că Jake Gyllenhaal şi Rachel McAdams au o relaţie, după ce actorii au fost surprinşi luând cina împreună în mai multe rânduri.
Jake Gyllenhaal şi Rachel McAdams au luat cina împreună sâmbătă, în restaurantul Lugo Caffe din New York, apoi au mers împreună la Madison Square Garden pentru a asista la meciul de box dintre Miguel Cotto şi Sergio Martinez. “Au sosit împreună şi au stat unul lângă celălalt, fiind prinşi într-o conversaţie însufleţită. Au stat peste o oră şi păreau foarte fericiţi şi apropiaţi”, a declarat o sursă pentru ziarul The New York Post.

????????

La începutul săptămânii trecute, Jake Gyllenhaal, în vârstă de 33 de ani, a luat cina împreună cu Rachel McAdams în Pittsburgh, unde joacă în filmul “Southpaw”, inspirat din lumea boxului, alături de Lupita Nyong’o şi Forest Whitaker. Jake Gyllenhaal, care a avut relaţii în trecut cu Kirsten Dunst, Reese Witherspoon şi Taylor Swift, s-a despărţit în decembrie 2013 de top-modelul Alyssa Miller, iar Rachel McAdams a pus capăt recent relaţiei cu managerul muzical Patrick Sambrook.

ARTICOLE SIMILARE

ZAVO spune ca PEPE a batut-o la betie! SEX in grup si alte dezvaluiri! Adevar sau razbunare?

Cum sa scapi de depresia de primavara!

Mihaela Radulescu, DEZAMAGITA de barbatul care-i jura ca o iubeste: “Am fost o credula si o fraiera”

Ceasurile ToyWatch Jelly, un must have pentru oamenii îndrăzneți și inventivi

realitatea

Fostul sot al Simonei Dichiseanu s-a vindecat de cancer, desi avea deja metastaze!

O cunoscuta stirista da marea veste: “ASTEPTAM UN BEBELUS”

Scrie un comentariu