Home > Lifestyle > Un nou CUPLU DE SENZAŢIE la Hollywood

Un nou CUPLU DE SENZAŢIE la Hollywood

Presa de peste Ocean speculează că Jake Gyllenhaal şi Rachel McAdams au o relaţie, după ce actorii au fost surprinşi luând cina împreună în mai multe rânduri.
Jake Gyllenhaal şi Rachel McAdams au luat cina împreună sâmbătă, în restaurantul Lugo Caffe din New York, apoi au mers împreună la Madison Square Garden pentru a asista la meciul de box dintre Miguel Cotto şi Sergio Martinez. “Au sosit împreună şi au stat unul lângă celălalt, fiind prinşi într-o conversaţie însufleţită. Au stat peste o oră şi păreau foarte fericiţi şi apropiaţi”, a declarat o sursă pentru ziarul The New York Post.

????????

La începutul săptămânii trecute, Jake Gyllenhaal, în vârstă de 33 de ani, a luat cina împreună cu Rachel McAdams în Pittsburgh, unde joacă în filmul “Southpaw”, inspirat din lumea boxului, alături de Lupita Nyong’o şi Forest Whitaker. Jake Gyllenhaal, care a avut relaţii în trecut cu Kirsten Dunst, Reese Witherspoon şi Taylor Swift, s-a despărţit în decembrie 2013 de top-modelul Alyssa Miller, iar Rachel McAdams a pus capăt recent relaţiei cu managerul muzical Patrick Sambrook.

Articole asemanatoare
Rachel McAdams
Rachel McAdams, pictorial cu diamante, ținută glam și pompe pentru alăptare la fiecare sân
Brian DePalma ne lynchează
Rachel McAdams, pregătită să o sărute pe Noomi Rapace (FOTO)
Frumoase şi elegante la Cannes (Galerie FOTO)

Comenteaza acest articol

Un nou CUPLU DE SENZAŢIE la Hollywood

by   1 min
0