Tabu
Image default
CULTURE

Un nou festival de muzică electronică, la Poiana Brașov

Organizatorii festivalurilor UNTOLD şi Neversea au anunţat, luni, că în luna martie a anului viitor va avea loc evenimentul MASSIF WINTER, organizat în staţiunea Poiana Braşov. Evenimentul se vrea unul dintr-o serie care îşi propune să transforme Poiana Braşov în cea mai atractivă staţiune montantă pentru tineri la nivel european.

MASSIF WINTER 2022 se va desfăşura în perioada 6-13 martie 2022, iar biletele vor fi puse în vânzare în a doua jumătate a lunii ianuarie. Până atunci, începând cu data de 22 decembrie, vor fi disponibile pachete de vacanţă, ce presupun accesul la toate evenimentele, dar şi cazare la unităţile din Poiana Braşov, informează Primăria Braşov.

Evenimentul va aduce, pe scenele amplasate în Poiana Braşov, muzică electronică, spectacole live, petreceri exclusiviste, momente culinare şi activităţi pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Activităţile se vot desfăşura pe platoul dintre Centrul de Agrement şi pârtia Bradul din Poiana Braşov şi în alte 6 locaţii din staţiune.

„Massif Winter este doar primul din evenimentele pe care le vom organiza aici, în Poiana Braşov, toate făcând parte dintr-un concept unitar prin care ne propunem să transformăm staţiunea în cea mai atractivă staţiune montană pentru tineri din Europa! Îi aşteptăm atât pe cei care iubesc sporturile de iarnă, cât şi pe cei care caută o vacanţă la munte infuzată cu distracţie masivă”, a declarat luni Edy Chereji, reprezentant al UNTOLD Universe.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

CRUDU face striptease si e parasita de iubit! FOTO

Sărbătoritul zilei

realitatea

Eveniment: Revista TABU acum şi în format digital, android, web, IOS

Emtithal Mahmoud, cea mai puternică voce feminină din poezia modernă

Dora Constantinovici

Stiai care este legenda lui Mos Craciun?

realitatea

Scrie un comentariu