Tabu
Image default
CULTURE Slider

Un nou film despre viaţa lui Whitney Houston. Actriţa care o va interpreta pe cântăreaţă

Actriţa engleză Naomi Ackie va fi Whitney Houston în lungmetrajul „I Wanna Dance With Somebody” regizat de Stella Meghie, transmite Variety.

Ackie, în vârstă de 28 de ani, se află în negocieri finale pentru a o portretiza pe cântăreaţa Whitney Houston în filmul biografic al Sony. Stella Meghie („The Photograph”) va regiza după scenariul scris de Anthony McCarten („Bohemian Rhapsody”).

I Wanna Dance With Somebody este programat să fie lansat la finalul lunii noiembrie 2022. Lungmetrajul urmăreşte viaţa lui Houston, artistă care a murit în 2012.

Meghie a transmis: „Am petrecut o bună parte a anului trecut căutând o actriţă care să o poată întruchipa pe Whitney Houston. Naomi Ackie ne-a impresionat în fiecare fază a procesului. Am fost emoţionată de abilitatea ei de a capta prezenţa scenică a unei embleme mondiale în timp ce oferea umanitate vieţii sale interioare”.

Naomi Ackie

Whitney Houston, cunoscută pentru piese precum „I Wanna Dance With Somebody”, „I Will Always Love You” şi „How Will I Know”, a debutat în actorie în filmul „The Bodyguard” (1992), în care a jucat alături de Kevin Costner.

Naomi Ackie a fost recompensată anul acesta cu un trofeu BAFTA TV pentru rolul din „The End of the F***Ing World”. Ea a mai jucat, între altele, în „Star Wars: The Rise of Skywalker” şi antologia lui Steve McQueen „Small Axe”. Între proiectele ei viitoare se numără „The Score”, în care joacă alături de Will Poulter şi Johnny Flynn.

ARTICOLE SIMILARE

Jurnalul unei insotitoare de bord: New York – orasul fiecaruia dintre noi

realitatea

Aici s-a ajuns, mai nou, muștele care depun ouă pe produsele din carne sunt binevenite

realitatea

MacKenzie Bezos, fosta soţie a fondatorului Amazon, gest măreț după finalizarea divorțului

Andreea Damian

Locuri magice in Bucuresti – Episodul 2

realitatea

S-a lansat culoarea anului! Afla care este si cum o poti pune in evidenta!

realitatea

Katy Perry și Orlando Bloom fac nuntă la sfârșitul anului

Andreea Damian

Scrie un comentariu