Tabu
CULTURE Slider

Un nou graffiti de Crăciun al lui Banksy îi îndeamnă pe oameni să se gândească la cei mai puțin norocoși

Lucrarea de artă cu temă festivă evidențiază problemele locative și a fost vizionată de peste 1 milion de ori, la trei ore de când a fost postată online. Videoclipul, care a fost postat pe Instagram, arată un bărbat fără adăpost, numit Ryan, care bea ceva înainte să se așeze pe o bancă, se arată într-un videoclip.

Filmarea mai arată și o pereche de reni care par să-l ducă pe omul străzii spre cerul plin de stele. Între timp, bărbatul – pe nume Ryan – este îmbrăcat într-un sacou verde, pălărie, pantaloni groși și este înconjurat de câteva obiecte. Banksy a lăudat generozitatea oamenilor care i-au oferit lui Ryan mâncare și băutură cât timp au durat filmările.

„În cele 20 de minute în care am filmat imaginile cu Ryan pe această bancă, trecătorii i-au dat o băutură caldă, două batoane de ciocolată și o brichetă – fără ca el să ceară vreodată nimic.” #Banksy. ” Luke Crane de la Districtul de îmbunătățiri a afacerilor din Cartierul Bijuteriilor a declarat că acum este o prioritate protejarea operei de artă. El a declarat pentru BBC News: „Suntem foarte dornici să ne asigurăm că graffiti-ul acesta este o parte a comunității noastre și nu ceva care să fie distrus”, a spus el.

Banksy este un artist anonim de stradă și graffiti, precum și un artist politic. El s-a lanasat pentru prima dată la începutul anilor ’90, ca un artist de graffiti ale cărui lucrări au evidențiat corupția și inegalitatea în societate. Opera sa a fost reperată mai ales în sudul Angliei, inclusiv Londra, Brighton și Bristol, deși arta sa a apărut adesea în locații internaționale cunoscute.

Persoanele fără adăpost din Birmingham mor cu o viteză aproape dublă față de cea a ratei naționale, potrivit noilor cifre. Douăzeci și trei de oameni fără adăpost au murit la Birmingham în 2018 în somn, în timp ce 420 de persoane dormeau pe străzi în 2018, conform cifrelor guvernului.

ARTICOLE SIMILARE

Fotografie cu Sorin Onisor – Sufletul satului romanesc: Maramures (episodul 3)

realitatea

Mo Salah s-ar putea retrage din naționala Egiptului

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Nathalie Emmanuel – Missandei din Game of Thrones a fost copleșită de durerea fanilor

realitatea

Commited de Elizabeth Gilbert – fragment

realitatea

“Cum a fost la școală?” De ce urăsc adolescenții această întrebare

realitatea

2 comentarii

Cel mai nou graffiti de Crăciun al lui Banksy, mai mult decât emoționant – Stiri 10 December 2019 at 12:41

[…] Filmarea mai arată și o pereche de reni care par să-l ducă pe omul străzii spre cerul plin de stele. Detalii pe Tabu.ro. […]

Răspunde
Cel mai nou graffiti de Crăciun al lui Banksy, mai mult decât emoționant | Cele mai noi stiri din Prahova 10 December 2019 at 16:25

[…] Filmarea mai arată și o pereche de reni care par să-l ducă pe omul străzii spre cerul plin de stele. Detalii pe Tabu.ro. […]

Răspunde

Scrie un comentariu