Tabu
PEOPLE Slider

Un nou necaz s-a abătut asupra lui Liam Neeson, la 10 ani de la moartea soției sale

Liam Neeson

Liam Neeson este pus din nou la grea încercare. Ronan Sexton, nepotul actorului, a murit la cinci ani după ce a suferit un accident grav în Brighton, Marea Britanie. Tânărul avea doar 35 de ani.

Ronan era cel mai mic copil dintre cei șase pe care îi are sora lui Liam Neeson, Bernadette. Decesul lui a avut loc la aproape zece ani de la tragica dispariţie a soţiei actorului, actrița Natasha Richardson, victimă a unui accident de schi în martie 2009.

Nepotul starului de la Hollywood petrecea alături de niște prieteni și s-a urcat pe o cabină telefonică aflată deasupra unui pasarele. El a alunecat și a căzut în gol peste 6 metri, lovindu-se cu capul de ciment. A fost salvat, dar a rămas cu sechele mari, potrivit Daily Mail.

Din cauza rănilor grave la cap a murit și mătușa sa Natasha Richardson, de 45 de ani.

Liam Neeson a fost devastat când a aflat de moartea nepotului său, deoarece este marcat și acum de pierderea prematură a partenera sale de viață. El și soția sa erau împreună de 16 ani. Se cunoscuseră în cadrul producției pentru Broadway „Anna Christie”, în anul 1993. De atunci, cei doi au rămas prieteni. Un an mai târziu, s-au căsătorit și s-au stabilit la New York. În scurt timp au apărut și cei doi copii ai lor, Micheal și Daniel.

 

ARTICOLE SIMILARE

Design-ul tau interior chiar conteaza

realitatea

De ce ne este atât de greu să nu ne atingem faţa?

Andreea Damian

Elena Băsescu, aniversare specială în familie

Tabu Tabu

1 comentariu

Un nou necaz s-a abătut asupra lui Liam Neeson, la 10 ani de la moartea soției sale – RO-Stiri.com 17 January 2019 at 17:26

[…] Un nou necaz s-a abătut asupra lui Liam Neeson, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu