Tabu
Image default
BEAUTY

Un nou ritual la Keiko Slim Spa, Total Woman

Noul ritual promite un corp relaxat și un chip luminos, dar pune o condiție:  100 de minute din viața ta. Primul pas constă în atingerea caldă și învăluitoare a uleiurilor esențiale relaxante. Urmează apoi exfolierea cu zahăr brun care  deschide porii pentru ca pielea ta să beneficieze la maxim de masca cu lămâie și mentă.


Crema cu ananas care se aplică ulterior hidratează intens corpul. Tenul tău va urma același ritual. Exfoliere urmată de aplicarea apei de trandafiri pentru tonifiere, apoi masca Botox-Like pentru lifting instant și extractul de colagen. Efectele tratamentului sunt potențate de ultrasunete, iar rezultatele sunt minunate așa că merită să dai 280 lei pe 100 de minute de relaxare. Detalii pe www.keiko.ro .

ARTICOLE SIMILARE

Puterea în creștere a influencerilor virtuali amenință influencerii în carne și oase

realitatea

CATRINEL MENGHIA nemachiata! FOTO incredibila!

Shiseido – casa resurselor sufletului

realitatea

Cum arata Anca Serea la doar o luna dupa nastere!

Beauty Awards

realitatea

Afla care sunt tendintele in make-up primavara/vara 2016

realitatea

1 comentariu

fostclientkeiko 19 August 2011 at 0:35

Ocoliti centrele Keiko !!!!

Ocoliti centrele Keiko caci nu asigura siguranta clientilor in niciun fel!
La ultima sedinta in salonul Keiko D’Orobanti mi-au fost furati bani din geanta!
Aveti grija la dulapiorele pe care le pun la dispozitia clientelor pentru ca nu au chei unice, asa cum se garanteaza la prima sedinta!
Eu mi-am lasat bagajele in dulapioarele lor care se pare ca au doar rol decorativ, caci salonul nu isi asuma raspunderea pentru lucrurile personale pe care clientele le lasa inauntru iar cheia o dau probabil doar pentru a crea falsa impresie de siguranta.
In ciuda aparentelor, acest salon nu este in niciun caz de lux si regret sincer ca m-am lasat pe mana unor oameni care nu sunt in stare sa puna la dispozitia clientelor un minim de siguranta, dar manevreaza aparate care ne pot pune sanatatea in pericol!
Aveti grija unde va cheltuiti banii, cu sau fara voia voastra!

Răspunde

Scrie un comentariu