Tabu
Image default
CULTURE Slider

Un nou rol principal pentru Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, care a interpretat-o recent pe Sophia Loren în lungmetrajul „House of Gucci”, va juca în thrillerul „Deep Fear”, alături de actorul britanic Ed Westwick, cunoscut din „Gossip Girl”.

Frumoasa actriță, care a mai jucat în „Youth” şi „Urma”, va fi acum proprietarea unui iaht, Naomi, care porneşte singură într-o călătorie prin Caraibe pentru a se întâlni cu iubitul ei, Jackson (jucat de Ed Westwick) în Grenada.

Când drumul ei este perturbat de o furtună, ea întâlneşte supravieţuitori ai unui naufragiu şi aceştia se dovedesc, destul de rapid, a fi traficanţi de droguri. Ei o forţează pe Naomi să scufunde şi să recupereze încărcătura lor de cocaină, iar ea descoperă o mulţime de rechini tigru pe care trebuie să îi păcălească pentru a supravieţui.

„Mi-a plăcut acest personaj din momentul în care am citit scenariu. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată – este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant. M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, ca pregătire pentru acest rol, şi abia aştept să încep filmările alături de o echipă atât de talentată”, a declarat Mădălina Ghenea, potrivit Variety.

Marcus Adams („Long Time Dead”) regizează după un scenariu scris de Robert Capelli Jr („The Rules (for Men)”) şi Sophia Eptamentis („Invincible Summer”).

ARTICOLE SIMILARE

Doi americani au descoperit 66 de sticle de whisky vechi de o sută de ani în noua lor locuință

Ciocîrlan

Mila Kunis, dezvăluire neașteptată despre Macaulay Culkin

Andreea Damian

Lavinia, criticată aspru de fanele ei

Tabu Tabu

Top 10 vedete cu multi copii

realitatea

Antonia, cerută în căsătorie de Alex Velea. Cum arată inelul de logodnă

Andreea Damian

Oscilaţie pe buza morţii

Scrie un comentariu