Tabu
Image default
BEAUTY What's hot

Un nou tratament-soc pentru celulita

Celulita reprezinta o afectiune care nu face discriminare. Afecteaza orice femeie, fie foarte slaba sau cu mai multe kilograme. Din diferite cauze ea se dezvolta, insa, din fericire, exista deja diverse metode de ameliorare a aspectului de celulita, care, fie au efect mai rapid si de lunga durata, fie au nevoie de o perioada mai lunga de tratament pentru a se observa rezultatele.

Icoone este ultima noutate in materie de solutii anticelulita si de slabit. Cercetarea stiintifica impreuna cu inovatia tehnologica a aparatului Icoone permite crearea unei noi directii pentru tratamentul celulitei, atat din punct de vedere medical (edema, fibroza) cat si estetic (reducerea depozitelor de grasime localizata si tratarea laxitatii pielii), oferind un rezultat extraordinar si in cele ma dificile cazuri.

Icoone W are programe specifice pentru tratamentul complet al corpului, dar si al fetei.

Cu ajutorul tehnologiei Icoone se trateaza eficient depozitele de grasime localizata, celulita inestetica si laxitatea pielii. Masajul multi-fractionat generat de Icoone este ideal pentru persoanele care doresc sa slabeasca sau care apeleaza la operatii chirurgicale datorita capacitatii sale de accelerare si potentare a rezultatelor. Cu Icoone se pot realiza tratamente anti-ageing si de lifting pentru fermitatea fetei, gatului si decolteului, garantand totodata si reducerea semnificativa a ridurilor adanci si liniilor de expresie din zonele delicate precum ochii sau buzele”, explică chirurgul plastician dr. Florin Juravle

De asemenea, Icoone H se poate folosi si in tratarea situatiilor medicale care afecteaza tesutul conectiv cum ar fi: fibroza, edema, cicatricile si arsurile etc.

Acest aparat pune la dispozitie o serie de tratamente fara durere si non-invazive, ofera pielii un “antrenament” care trateaza celulita si elimina grasimea, in timp ce stimuleaza fibroblastele sa produca elastina si colagen nou. Astfel ofera rezultate exceptionale la nivelul tesulului cutanat, tonifiindu-l si oferindu-i fermitate.

Prima vedetă din România care a încercat acest tratament, chiar în clinica Dr. Juravle, este actriţa Crina Matei. “Nu am ţinut niciodată dietă, însă am grijă ce mănânc, deşi programul, de multe ori, îmi pune piedici. Ceea ce îmi place să fac foarte mult la capitolul mişcare este să merg pe jos. Las maşina şi încerc să merg pe jos foarte mult. În plus fac masaj şi un tratament abia lansat pe piaţa din România, şi anume Icoone. Am făcut deja 3 şedinţe şi mă simt foarte bine!“, a explicat Crina Matei în cadrul conferinţei de presă în care a fost lansat Icoone.

Icoone

ARTICOLE SIMILARE

De ce suntem atât de obsedate să avem gene lungi?

Andreea Damian

Cum sa alungi stresul in sezonul rece

Cum arata Andreea Popescu după a cincea operaţie la faţă!

Crema electrizantă

realitatea

BOSS Nuit Pour Femme!

Scandalul rochiei lui CARMEN IOHANNIS! De unde a luat-o si cum a calcat protocolul / Parerea specialistilor/ Galerie FOTO cu detalii

realitatea

Scrie un comentariu