Home > Lifestyle > Stiri > Un nou trend in top management

Un nou trend in top management

Un exemplu recent este cel al lui Alexandru Creanga, fost country manager al kika Romania. Creanga a fost recrutat in urma cu doi ani de kika pentru a pune pe picioare cel mai mare magazin de mobila si decoratiuni din Romania, mai mare chiar decat IKEA din Baneasa Shopping City.

A dus la indeplinire proiectul, dar a pierdut un scaun, scrie revista de business MONEY EXPRESS. Managerul a parasit la inceputul lunii trecute conducerea operatiunilor kika din Romania, fiind inlocuit cu austriacul Werner Grassmann. Interesant este ca Alexandru Creanga nu a plecat la conducerea altei companii, nici nu si-a lansat un business propriu. In momentul de fata este colaborator Activ Expert, o mica firma de consultanta detinuta de niste prieteni.

Povestea sa, sunt de parere consultantii din resurse umane, ar putea fi semnalul de start al unui nou trend in resurse umane.

Cititi in numarul din aceasta saptamana al revistei MONEY EXPRESS care au fost motivele plecarii lui Creanga si care este noua trendinta in top managementul companiilor din Romania.

Articole asemanatoare
Drăguți (și furioși) în roz
Leibovitz, o altă față a celebrității
Profitabilitatea în publicitate, în scădere
Bancile din Elvetia, anchetate pentru incalcarea legilor americane

Loading...

Comenteaza acest articol

Un nou trend in top management

by realitatea   1 min
0