Home > Lifestyle > culinar tabu > Un ou a depășit-o pe Kylie Jenner la numărul de aprecieri pe Instagram. Cum a reacționat vedeta

Un ou a depășit-o pe Kylie Jenner la numărul de aprecieri pe Instagram. Cum a reacționat vedeta

kylie jenner

Fotografia de mai jos nu este una obișnuită. Protagonistul – un ou de găină – a reușit s-o depășească pe Kylie Jenner la numărul de aprecieri pe Instagram.

În ultima saptamana, oul a încercat să bată recordul lui Kylie Jenner pentru cea mai apreciată imagine de pe Instagram. Și a reușit! Poza cu oul are aproape 25 de milioane de aprecieri și fără îndoială că acest număr va crește. De ce? Nimeni nu are habar! Dar se pare că fotografia face parte dintr-o provocare mondială.

https://www.instagram.com/p/BsOGulcndj-/?utm_source=ig_embed

Cineva a creat pagina de Instagram @world_record_egg în speranța de a depăși recordul de aprecieri deținut de o fotografie cu fetița vedetei – de peste 18 milioane de aprecieri. La un calcul micuț, se pare că acel cineva a reușit ce și-a propus.

https://www.instagram.com/p/Be3rTNplCHf/?utm_source=ig_embed

Provocarea a stârnit-o însă pe Kylie Jenner, care a avut un răspuns pe măsură. Cea mai tânără miliardară din lume a distribuit pe Instagram un videoclip în care „nimicește” oul, împărtășind și părerile sale cu privire la „adversarul” ei.

View this post on Instagram

Take that little egg

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Videoclipul este unul mai vechi, pe care l-a încărcat pe Snapchat, încercând să prăjească un ou pe trotuarul încins. Internauții s-au amuzat copios și au comentat că aceasta va fi soarta tuturor celor care vor mai încerca s-o provoace pe mezina clanului Kardashian-Jenner.

Articole asemanatoare
instagram
Instagram face o schimbare foarte importantă
Kanye West
Kanye West vrea să rivalizeze cu soția sa, Kim Kardashian și lansează o linie de cosmetice
De ce Kylie Jenner nu mai este cea mai tânără miliardară?
provocare
O nouă provocare pe rețelele de socializare – femeile își fac outfit cu perne și curele

1 Response

Comenteaza acest articol

Un ou a depășit-o pe Kylie Jenner la numărul de aprecieri pe Instagram. Cum a reacționat vedeta

by Andreea Damian   1 min
1