Tabu
Image default
CULTURE What's hot

Un pic de Ardeal in mijlocul Bucurestiului

Napolact lanseaza o gama unica de iaurturi cu fructe, Cedra Cinstit cu Fructe, cu o reteta simpla cu doar 3 componente: iaurtul unic Cedra, bucati de fructe si un dram de zahar. Nimic altceva!

Napolact revolutioneaza astfel piata iaurturilor cu fructe, oferind consumatorilor un iaurt cu fructe cinstit: fara conservanti, coloranti, arome, stabilizatori si nimic ce nu si-ar avea rostul intr-un produs natural.

Pastrand bunatatea laptelui din inima Ardealului si reteta unica a iaurtului natur Cedra (combinatia de trei tipuri de lapte: vaca, bivolita si oaie), Cedra Cinstit cu Fructe aduce mai multe sortimente de fructe facute special pe gustul romanesc. Noul produs este disponibil in patru sortimente care pot fi savurate in binemeritate momente de tihna: piersici si caise, merisoare si mure, capsuni si mere, mere si pere.

Napolact si-a luat un angajament fata de consumatori de a aduce naturaletea, simplitatea si gustul autentic din Ardeal in toate gamele sale de produse. Acest aspect este confirmat si de noul concept Cedra Cinstit cu Fructe: un iaurt cu fructe facut in cel mai natural mod posibil, avand doar 3 componente: iaurtul unic Cedra, bucati de fructe si un dram de zahar. Nimic altceva”, a declarat Elena Baditoiu, Brand Manager Spoonables Friesland Campina Romania.

Din dorinta de a oferi consumatorilor un cadru potrivit de relaxare in timp ce savureaza produsele Napolact si o experienta ardeleneasca cat mai autentica, Napolact a inaugurat in Bucuresti Ardelenariu, un loc cu totul special ce reuneste elemente si decoruri specifice din Ardeal. Bucuresteni de toate varstele, care isi doresc sa ia o pauza de la grijile cotidiene sau vor o evadare in inima Ardealului, sunt invitati in Piata Universitatii incepand cu miercuri, 11 martie.

ARTICOLE SIMILARE

Într-un București sufocat de noxe, cetățenii își cer „Dreptul la aer”

Andreea Damian

Noul TATUAJ al Rihannei! “Parca ar fi infectata cu o bacterie care ii mananca pielea”

Andreea Balan, schimbare de look! Cum arata artista fara extensiile de par!

Cât de intense pot fi 3 minute?

Trupa Interzis lanseaza Al doilea album

realitatea

Rihanna, piesă nouă după 4 ani de pauză. Ascult-o AICI!

Andreea Damian

Scrie un comentariu