Home > Lifestyle > Un prânz chinezesc conține un pahar de grăsime

Un prânz chinezesc conține un pahar de grăsime

Vești proaste pentru amatorii de mâncare chinezească. O astfel de masă conține cam un pahar de grăsime animală. Un prânz chinezesc care include creveți, rață crocantă, chiftelușe de pui și pachețele de primăvară are cam 2.800 de calorii și conține 132 de grame de grăsime!

Aceste date au fost făcute publice în Marea Britanie în urma unui sondaj de opinie care a scos la iveală faptul că un număr mare de englezi consumă des produse alimentare chinezești. 35% consumă de cel puțin două ori pe săptămână mâncare chinezească, 11% de cinci ori pe săptămână, iar 5% în fiecare zi. În mod normal un om nu ar trebui să consume mai mult de 20 de grame de grăsime zilnic. În ceea ce privește caloriile femeile nu ar trebui să consume mai mult de 2.000 pe zi, în timp ce bărbații pot ajunge la 2.500.

Unul dintre nutriționiștii care au comentat rezultatul sondajului le-a amintit consumatorilor că o alimentație bogată în calorii și săruri cum este mâncarea chinzească poate duce la îngrășare, boli ale inimii, hipertensiune sau diabet.

Articole asemanatoare
Exercițiile fizice
Exercițiile fizice pe stomacul gol ard mai multă grăsime
grăsime
Încă un pericol pentru sănătate. Grăsimea se acumulează şi în plămâni
diabet
Excesul de muncă predispune femeile, dar nu și bărbații, la o boală mortală
Cinci moduri de a te simți mai aproape de natură – chiar dacă locuiești în oraș

Comenteaza acest articol

Un prânz chinezesc conține un pahar de grăsime

by realitatea   1 min
0