Home > Fashion > Un refresh instant pentru părul tău: şamponul uscat

Un refresh instant pentru părul tău: şamponul uscat

Şamponul uscat nu este un produs care încurajează părul nespălat, aşa cum am fost tentată să gândesc prima oară când am auzit despre acest produs. Poate fi însă o soluţie “de urgenţă” atunci când nu ai timp să te speli pe cap şi trebuie să arăţi ca şi cum ai fi făcut-o.

Şamponul uscat  este, de fapt, o pudră, care se găseşte de obicei sub forma unui spray ce absoarbe sebumul şi lasa părul mirosind plăcut. Este un produs care dă volum părului şi-l împrospătează, aproape ca şi cum te-ai fi spălat pe cap, însă fără să foloseşti nicio picătură de apă. Este şi o modalitate rapidă de a te coafa a doua zi după ce ţi-ai spălat părul şi nu mai arată la fel de bine.

Dacă ai părul fin şi subţire, care se îngraşă uşor, este recomandat să foloseşti acest gen de produs, pentru că spălatul zilnic pe cap poate să-ţi usuce şi să-ţi deterioreze şi mai mult firul.

Dezavantajul folosirii lui este că poate lăsa urme de reziduri păr, pentru că se prezintă sub formă de pudră. De aceea este mai potrivit pentru persoanele cu păr mai deschis la culoare. Dry shampoo se aplică la rădăcină, iar apoi părul se perie. Dacă ai părul foarte creţ şi greu de pieptănat, s-ar putea ca acest produs să nu te încânte.

Articole asemanatoare
beauty
Casele de modă au decis care sunt cele cinci tendințe de beauty în 2018
reguli de îngrijire dermatologul
Zece reguli de îngrijire pe care dermatologul recomandă să le respectăm
WOWomen – Frumusetea si increderea in sine
Noul motto pentru frumusete: Nu te mai ascunde.

Loading...

1 Response

  1. Radhen

    eu n-am fost in stare sa ajung pana acum la lacul sf ana. eram in trecere de la bicaz prin areadl, spre ploiesti si am trecui pe la tusnad. eram deja satul de mers cu 50 km/h (de ore bune) ca sa pot ocoli toate gropile din asfalt. am dat sa fac stanga pe drumul care ar fi dus la sf ana, dar cand am vazut in ce hal se afla, si cum faceau masinile care veneau de acolo, am zis ca nu se poate chiar asa. o fi el lacul lu peste prajit dar nu pot sa mai fac inca o ora jumate pe drumul ala, stresandu-ma si gandindu-ma la in ce hal o sa-mi fac masina. o sa revin anul asta pregatit cu mai multa rabdare si cu barca :). stiu ca nu e un exemplu wild, dar e unul la indemana.

Comenteaza acest articol

Un refresh instant pentru părul tău: şamponul uscat

by realitatea   1 min
1