Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESliderVideo

Un sketch marca Saturday Night Live. Theresa May, sărut pasional cu Churchill

Un sketch de la Saturday Night Live (emisiune de noapte produsă în Statele Unite) a ajuns viral pe Internet. Protagonista parodiei este nimeni alta decât Theresa May (premierul britanic), care în această perioadă trebuie să decidă soarta Brexitului.

Filmulețul surprinde o zi din viața Theresei May, portretizată de actrița Kate McKinnon (35 de ani). Nu e una dintre cele mai bune zile ale sale, cu siguranță! Premierul satirizat trece prin toate stările. Mai întâi e disprețuită și ridiculizată de cetățenii britanici pe stradă.

 

Apoi își îmaginează că dansează obraz lângă obraz cu Winston Churchill (premier al Regatului Unit în Al Doilea Război Mondial) pe melodia „She Used to Be Mine”, interpretată de Sara Bareilles. E un moment crucial pentru protagonista noastră. Toate problemele sale par să zboare departe. La finalul dansului, Theresa May îl sărută pasional pe Churchill (interpretat de gazda emisiunii Kit Harrington) și se trezește la realitate.

Jeremy Corbyn (șeful Partidului Laburist din Marea Britanie) o felicită la sfârșitul videoclipului pentru un lucru bine făcut: „Ai rezolvat Brexitul și ai salvat Marea Britanie!”. Ce păcat că totul e doar un vis.

Oricât de îngrijorătoare e situația actuală privind Brexitul, este imposibil să nu râzi când urmărești imaginile. McKinnon își joacă rolul excelent. Sketch-ul îmi amintește cumva de filmul „The Iron Lady”, unde Meryl Streep o joacă fenomenal pe Margaret Thatcher, prima femeie premier a Marii Britanii, ilustrând anii târzii ai politicienei britanice.

ARTICOLE SIMILARE

Mini pulover și fustă scurtă: „ținuta de școală” de la Miu Miu îmbrăcată de toate vedetele

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

20 Decembrie Ziua Internationala a Solidaritatii Umane. O alta perspectiva

realitatea

Din culisele Saint Laurent: cele mai noi tendințe

Andreea Damian

Bonnie Pointer, membru fondator al trupei Pointer Sisters, a murit la 69 de ani

Andreea Damian

Netflix – Noutățile pentru februarie

Andreea Damian

Scrie un comentariu