Home > Slider > Un stat american oferă 10.000 $ să lucrezi de la distanță. Iată condițiile!

Un stat american oferă 10.000 $ să lucrezi de la distanță. Iată condițiile!

stat american

Statul american Vermont le va plăti 10.000 de dolari celor care se mută acolo și vor să lucreze de la distanță. Decizia a fost luată de guvernatorul statului care încearcă să repopuleze localitățile rămase fără oamenii care s-au mutat în marile metropole sau care au îmbătrânit.

Pentru a fi eligibil, o persoană trebuie să fie angajat full-time pentru un job din afara statului, să lucreze în principal de acasă sau dintr-un spaţiu de co-working din Vermont şi să devină rezident al statului începând cu 1 ianuarie 2019. Cei care sunt eligibili pot primi până la 5.000 de dolari pe an, dar nu mai mult de 10.000 de dolari pe doi ani, prin sistemul de burse al statului. Banii pot fi folosiţi pentru cheltuieli justificate, precum costul relocării, echipament hardware şi software necesar sau acces la internet.

Fondurile vor fi distribuite primilor veniţi şi există limite pentru bursele anuale. Pentru 2019, totalul burselor nu poate depăşi 125.000 de dolari. Acest plafon creşte la 250.000 de dolari pentru 2020 şi scade înapoi la 125.000 de dolari pentru 2021.

Guvernatorul statului Vermont, Phil Scott, a semnat săptămâna trecută legea care îi va plăti pe noii rezidenți cu până la 10.000 de dolari pe o perioadă de doi ani doar pentru a atrage tineri în stat. Populaţia statului Vermont este relativ mică şi foarte îmbătrânită, astfel că oficialii speră ca acest program să crească numărul populației.

Articole asemanatoare
Trei sfaturi utile pentru garderoba de purtat la birou când e caniculă
mamele
Mamele petrec 97 de ore pe săptămână făcând sarcini zilnice – echivalentul unui job bine plătit
Ti-ai pierdut slujba de curand? – Afla cum trebuie sa reactionezi pentru a-ti reveni
4 domenii in care sa faci bani daca ai un corp lucrat

Comenteaza acest articol

Un stat american oferă 10.000 $ să lucrezi de la distanță. Iată condițiile!

by Andreea Damian   1 min
0