Tabu
CULTURE What's hot

Un tanar actor roman s-a SINUCIS inexplicabil

Un actor roman, in varsta de 27 de ani, s-a sinucis in Germania, in urma cu putin timp. Apropiatii sustin ca acesta se confrunta cu probleme financiare, insa nu este exclusa nici o dezamagire sentimentala.

Actorul Toma Moraru este originar din Bacau si a profesat o lunga perioada de timp in Iasi. In ultima perioada, el se stabilise in Germania, insa cel mai probabil, problemele financiare l-ar fi determinat sa faca gestul necugetat.

Pana in acest moment, nu au putut fi stabilite conditiile in care Toma Moraru ar fi murit, insa oamenii legii au deschis o ancheta in acest caz.

Toma Moraru a jucat in mai multe roluri de la Teatru National, Ateneul din Iasi si Teatrul Fix. Apropiatii acestuia spun ca un posibil motiv la gestului tragic ar fi problemele financiare. Totodată, în ultima perioadă Tomiţă Moraru, aşa cum îi spuneau apropiaţii, a postat pe Facebook mesaje care trădau suferinţa pentru o dragoste neîmpărtăşită.

Recent, el postase pe pagina sa de socializare o consideraţie puţin bizară: “In viata murim maxim de doua ori: spiritual si fizic”.

“Il cunosc pe actor. Din ceea ce stiu eu el nu a fost un om care sa ridice probleme. Mereu s-a comportat normal. Imi pare rau de aceasta veste, insa acum nu va pot spune mai multe”, a declarat Conf. univ. dr. Raluca Bujoreanu-Hutanu, decanul Facultatii de Teatru de la Universitatea de Arte “George Enescu” (UAGE) Iasi pentru BZI.ro.

În primăvară, el a jucat în “Hangiţa”, la Ateneul Tătăraşi.

“Era un actor extraordinar de bun. Asta o ştiu, am lucrat cu el la trei piese, una la teatrul Național și încă una când era student. Era un actor de viitor, spun eu, unul cu potențial foarte mare actoricesc. Era talentat, cu un umor deosebit de fin, era o persoană responsabilă și cu un viitor foarte mare”, a declarat regizorul Ion Sapdaru.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

Aceste clişee ne dor (17) – “Un artist are voie orice”

România poate beneficia încă din toamnă de o parte din banii cuprinși în pachetul UE de relansarea economică

Tabu Tabu

La Martina a aniversat 1 an în România

Chris Martin: Am crezut că sunt homosexual!

realitatea

Sărbătoritul zilei de 9 decembrie

realitatea

1 comentariu

Un tanar actor roman s-a SINUCIS inexplicabil | Femininne 23 October 2014 at 8:57

[…] “Era un actor extraordinar de bun. Asta o ştiu, am lucrat cu el la trei piese, una la teatrul Național și încă una când era student. Era un actor de viitor, spun eu, unul cu potențial foarte mare actoricesc. Era talentat, cu un umor deosebit de fin, era o persoană responsabilă și cu un viitor foarte mare”, a Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu