Home > Agenda > Un tanar actor roman s-a SINUCIS inexplicabil

Un tanar actor roman s-a SINUCIS inexplicabil

Un actor roman, in varsta de 27 de ani, s-a sinucis in Germania, in urma cu putin timp. Apropiatii sustin ca acesta se confrunta cu probleme financiare, insa nu este exclusa nici o dezamagire sentimentala.

Actorul Toma Moraru este originar din Bacau si a profesat o lunga perioada de timp in Iasi. In ultima perioada, el se stabilise in Germania, insa cel mai probabil, problemele financiare l-ar fi determinat sa faca gestul necugetat.

Pana in acest moment, nu au putut fi stabilite conditiile in care Toma Moraru ar fi murit, insa oamenii legii au deschis o ancheta in acest caz.

Toma Moraru a jucat in mai multe roluri de la Teatru National, Ateneul din Iasi si Teatrul Fix. Apropiatii acestuia spun ca un posibil motiv la gestului tragic ar fi problemele financiare. Totodată, în ultima perioadă Tomiţă Moraru, aşa cum îi spuneau apropiaţii, a postat pe Facebook mesaje care trădau suferinţa pentru o dragoste neîmpărtăşită.

Recent, el postase pe pagina sa de socializare o consideraţie puţin bizară: “In viata murim maxim de doua ori: spiritual si fizic”.

“Il cunosc pe actor. Din ceea ce stiu eu el nu a fost un om care sa ridice probleme. Mereu s-a comportat normal. Imi pare rau de aceasta veste, insa acum nu va pot spune mai multe”, a declarat Conf. univ. dr. Raluca Bujoreanu-Hutanu, decanul Facultatii de Teatru de la Universitatea de Arte “George Enescu” (UAGE) Iasi pentru BZI.ro.

În primăvară, el a jucat în “Hangiţa”, la Ateneul Tătăraşi.

“Era un actor extraordinar de bun. Asta o ştiu, am lucrat cu el la trei piese, una la teatrul Național și încă una când era student. Era un actor de viitor, spun eu, unul cu potențial foarte mare actoricesc. Era talentat, cu un umor deosebit de fin, era o persoană responsabilă și cu un viitor foarte mare”, a declarat regizorul Ion Sapdaru.

Articole asemanatoare
O persoană moare prin sinucidere la fiecare 40 de secunde, potrivit Organizației Mondială a Sănătății
sinucidere
Cum recunoști o persoană care se află în pragul sinuciderii
TRAGEDIE in Prahova: Un tanar de 28 ani s-a sinucis din dragoste, omorand alti 5 oameni!
O soprana romanca vrea sa se sinucida in Franta

1 Response

  1. Pingback : Un tanar actor roman s-a SINUCIS inexplicabil | Femininne

Comenteaza acest articol

Un tanar actor roman s-a SINUCIS inexplicabil

by   1 min
1