Tabu
Image default
lifestyle

Unde a disparut iubita Principelui Nicolae?

De cand principele s-a mutat in Romania, Rebecca Byatt, irlandeza prezentata inainte drept logodnica lui, nu a mai aparut in peisaj

Principele Nicolae are 28 de ani si familia regala incearca sa-l impuna ca un nou lider al regalitatii de la noi din tara, el urmand sa mosteneasca titlul de Rege de la bunicul sau, Mihai I.
Pana sa se mute in Romania, tanarul a trait la Londra, unde a studiat managementul afacerilor si marketingul  la Colegiul Royal Holloway din cadrul Universitatii londoneze.  Inainte de venirea sa in tara, principele Nicolae a lucrat pentru o companie care organizeaza expeditii educative pentru tineri, dar a fost si chelner sau figurant la diverse filmari. Tanarul a adus-o de cateva ori in tara si pe Rebecca Byatt, o tanara irlandeza pe care a prezentat-o ca fiind logodnica sa.
Rebecca a fost colega de universitate cu Nicolae, dar ea a studiat criminalistica si sociologia. In ultima sa vizita in tara noastra, tanara a declarat ca s-ar muta oricand in Romania, insa se pare ca principele nu i-a cerut acest lucru.

ARTICOLE SIMILARE

Femeia perfectă are buzele lui Scarlett Johannsson și nasul lui Natalie Portman

realitatea

Magnolia, Femeia fashion-power

realitatea

Actorul Patrick Huard, într-un rol cu dare de mână

Inna a DAT-O IN BARA în America! A întârziat 4 ore la show şi a înjurat DJ-ul!

BUNICA acrobata a uimit o lume intreaga! (VIDEO)

Afla de ce Mihaela Radulescu a refuzat sa participe la “Dansez pentru tine”!

Scrie un comentariu