Tabu
Image default
PEOPLESlider

Unde a fugit Inna în plină pandemie după ziua ei

Așa cum ați aflat deja, în urmă cu doar câteva ore, Inna sau Elena Alexandra Apostoleanu, pe numele său adevărat a împlinit frumoasa vârstă de 34 de ani. Dacă anii trecuți solista era mereu pe drumuri între concerte și repetiții, anul acesta a avut parte de o altfel de experiență de ziua ei.
2020 a fost un an special pentru toată lumea însă pentru Inna a fost unul cu totul deosebit.

inna in avionȘi aste pentru că solista nu numai că a fost obligată din cauza pandemiei de coronavirus să stea mai mult pe acasă prin România dar și s-a îndrăgostit și a început o relație cu Deliric. Astfel că în această perioadă parcă solista a lansat mai multe piese, colaborări și videoclipuri. Iar de ziua ei, pe 16 octombrie, solista nu a vrut să petreacă simplu cu prietenii. S-a urcat în avion cu cine și-a dorit ea să-i fie alături și a zburat către căldură, tocmai în Dubai.

inna in dubaiLa soare și mare, căci solista și-a dorit să se bucure de razele soarelui și să înoate în apa marii. Vedeta s-a pozat mai întâi în avion în drum spre destinația de vacanță iar apoi pe malul marii unde s-a filmat fugind pe plajă. Fanii i-au făcut urările de rigoare cu ocazia zilei ei de naștere și solista le-a răspuns fericită cu postările sale și cu mesajele sale.

ARTICOLE SIMILARE

Biserica Catolică din Germania le cere scuze miilor de copii victime ale abuzurilor sexuale comise de clerici

Dora Constantinovici

Surprinde-ti iubitul cu un desert delicios – tarta cu citrice

realitatea

De ce persoanele cu ochi căprui sunt mai afectate de depresia de iarnă

Andreea Damian

Gina Pistol şi-a etalat burtica de gravidă

Andreea Damian

Afla de la specialist cum sa faci un machiaj de zi cu accent pe buze

realitatea

INCANDESCENT ⎢ Expoziție de Artă Comparată

Ciocîrlan

Scrie un comentariu