Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Unde a fugit Inna în plină pandemie după ziua ei

Așa cum ați aflat deja, în urmă cu doar câteva ore, Inna sau Elena Alexandra Apostoleanu, pe numele său adevărat a împlinit frumoasa vârstă de 34 de ani. Dacă anii trecuți solista era mereu pe drumuri între concerte și repetiții, anul acesta a avut parte de o altfel de experiență de ziua ei.
2020 a fost un an special pentru toată lumea însă pentru Inna a fost unul cu totul deosebit.

inna in avionȘi aste pentru că solista nu numai că a fost obligată din cauza pandemiei de coronavirus să stea mai mult pe acasă prin România dar și s-a îndrăgostit și a început o relație cu Deliric. Astfel că în această perioadă parcă solista a lansat mai multe piese, colaborări și videoclipuri. Iar de ziua ei, pe 16 octombrie, solista nu a vrut să petreacă simplu cu prietenii. S-a urcat în avion cu cine și-a dorit ea să-i fie alături și a zburat către căldură, tocmai în Dubai.

inna in dubaiLa soare și mare, căci solista și-a dorit să se bucure de razele soarelui și să înoate în apa marii. Vedeta s-a pozat mai întâi în avion în drum spre destinația de vacanță iar apoi pe malul marii unde s-a filmat fugind pe plajă. Fanii i-au făcut urările de rigoare cu ocazia zilei ei de naștere și solista le-a răspuns fericită cu postările sale și cu mesajele sale.

ARTICOLE SIMILARE

Fotografie cu Sorin Onisor – Toscana

realitatea

Bridgerton | Netflix anunță un spinoff al serialului

Andreea Damian

Actrițe atacate cu pietre pentru că s-au sărutat pe stradă

Andreea Damian

Angelina Jolie trăiește o mare dramă: riscă să-și piardă copiii. Ce a decis judecătorul

Andreea Damian

Celebritati si animale de companie excentrice

realitatea

Cine sunt oamenii care l-au ajutat pe Călin Geambașu când părinții i-au întors spatele

Tabu Tabu

Scrie un comentariu