Tabu
Image default
lifestyleLIFESTYLE

Unde găsești opțiuni unice pentru pariuri pe fotbal?

Atunci când cauți o platformă online pentru a paria, în funcție de nivelul de experiență, ai anumite așteptări. Cum nu pe toate site-urile sunt disponibile aceleași servicii, pentru pariuri fotbal, la un nivel de experiență mult mai avansat, ai la dispoziție opțiunea de betting exchange.

Există o multitudine de motive pentru care varianta de joc este din ce în ce mai căutată, pe buzele multor pariori interesați de condiții speciale de joc și din ce în ce mai populară.

Ce implică serviciul de betting exchange?

Tradus ca “schimb de pariuri” sau “pariuri în contrapartidă”, betting exchange-ul este un serviciu de pariere ce funcționează asemenea unei burse a pariurilor. Dacă la pariurile obișnuite, schimbul se realizează între agenție sau platforma de pariuri și fiecare jucător, în cazul pariurilor de tip betting exchange cele două părți implicate sunt doar jucătorii, pe de-o parte cei care oferă o cotă și pe de alta cei care pariază, agenția având doar rolul de a asigura cadrul pentru desfășurarea acestui schimb. În această ultimă formă de pariuri, agenția nu are nicio implicare în cotele stabilite pentru un meci.

Serviciul de betting exchange poate fi considerat drept o piață liberă a pariurilor, în care cotele sunt stabilite de interacțiunea permanentă dintre cerere și ofertă. Marfa aflată în piață este oferită de unii jucători și cumpărată de alți jucători, ea poate fi profitabilă sau poate aduce pierderi.

Unde pot fi plasate pariuri de tipul betting exchange?

Pe piața din România există la ora actuală un singur operator licențiat pentru a presta acest tip servicii. Astfel dacă ai în vedere pariuri de acest tip, singura opțiune disponibilă este pe Betfair Exchange. Această platformă este unica de la noi, care oferă cadrul legal și aplicarea normelor specifice, de care derularea acestui tip de pariuri are nevoie.

Spre deosebire de platformele clasice, unde toți cei care joacă sunt taxați cumva, atât prin pierderea unui pariu, cât și prin payoutul pentru încasarea unui câștig, în cazul casei de pariuri de tip bet-exchange comisionul serviciilor este reținut doar de la cel care a câștigat dintr-o tranzacție.

Așadar dacă vrei să fii un parior direct implicat în plasarea sau acceptarea unor cote pentru pariuri pe fotbal, alege să plasezi pariuri pe o platformă ce oferă servicii de betting exchange.

Ideea acestui gen de activitate aparține britanicilor Andrew Black și Edward Wray, care au lansat și consacrat acest termen. Oferta lor s-a dovedit una extrem de interesantă, care a câștigat rapid pretendenți și adepți. Prin lansarea serviciului și obținerea licenței s-a marcat un moment istoric în evoluția pariurilor.

Bursa pariurilor este una la fel de sensibilă ca orice bursă internațională, mereu influențată de factorii externi, care produc schimbări importante în domeniul sportiv. Tocmai de aceea ea este preferată de toți cei care nu își doresc să le impună alții valorile în joc, ci vor să contribuie activ la modificările din acest domeniu.

Dacă vrei să încerci acest tip de pariuri, nu pierde din vedere că și acest gen de pariuri implică riscuri. Deci va trebui să joci cumpătat. De asemenea se adresează doar celor care au peste 18 ani.

 

ARTICOLE SIMILARE

Insomniacii, o comedie cu și despre nebuni

realitatea

Lady GaGa, Katy Perry şi Beyonce, interzise în China

realitatea

Elizabeth Hurley: M-am despărțit de soțul meu și am un nou iubit

realitatea

Janet Jackson se MARITA cu un miliardar din Qatar. Acesta mai are 3 soţii!

Lucian Pintilie, hit in New York

Jennifer Lopez își expune sfârcul

realitatea

Scrie un comentariu