Home > Agenda > Unde iesim in Bucuresti weekend-ul acesta?

Unde iesim in Bucuresti weekend-ul acesta?

 

 

E vineri si am hotarat ca in acest w/e nu jucam in deplasare, ci pe teren propriu. Atunci sa vedem ce e de facut in apropiere de casa? Cum s-au gandit amfitrionii nostri sa ne atraga si sa ne incante? Cu o larga oferta de evenimente, unele pline de lumina si beat, altele mai linistite si profunde si speram, toate cu efecte pozitive asupra noastra.

 

  1. Parov Stelar – concert live in Bucuresti

Celebra formatie de electro-swing va concertasambata in Piata Constitutiei, in cadrul evenimentului iMapp Bucharest, un spectacol gigantic de lumina si culoare.

  1. Noaptea Alba a Bucurestiului

Si Centrul Vechi pulseaza, vibreaza si interactioneaza cu locuitorii weekendul acesta. Cele 15 instalatii din Centrul Vechi vor lumina noaptea si vor activa inima orasului sambata aceasta.

  1. Noaptea Alba a filmului romanesc

Vineri si sambata, pe 18 septembrie si 19 septembrie se organizeaza Noaptea Alba a Filmului Romanesc la Cinema Studio, CinemaPRO, Cinema Elvire Popesco, Sala ArCub, Muzeul Naţional al Ţăranului Român, Dianei  4, J’ai Bistrot și Deschis Gastrobar.Printre filme puteti urmari Autoportretul unei fete cuminti, De ce eu ?, Aferimsau Black Friday.

  1. Piata festivalului George Enescu

In perioada 10-20 septembrie, in Piata George Enescu va avea loc Piata Festivalului George Enescu, un eveniment cu acces gratuit ce se adreseaza iubitorilor armoniilor clasice.

  1. Colonelul si pasarile- premiera la Teatrul Coquette

Teatrul Coquette din Bucuresti incepe o noua stagiune cu premiera sambata, o piesa scrisa de Hristo Boicev. Un fel de M.A.S.H. balcanic, Colonelul si pasarile este un spectacol savuros despre relativitatea realitatii si a normalului.

  1. Sound and Vision – Festival de muzica alternativa

Sound and Vision este primul festival de muzica alternativa 100% romaneasca. Beat-urile  indie rock, synth-urile electro și freestyle rap-ul se impletesc cu un spectacol de lumini ce vor aduce o pata de culoare la Gara Regala Baneasca intre 18 si 20 septembrie.

  1. Festivalul de Film ETNO „Culese din Balcani”

Vineri, Sambata si Duminica va asteapta 12 proiectii de film documentar romanesc la Muzeul Taranului. Editia de anul acesta pune accent pe Meșteșugurile pe cale de dispariție, Obiceiurile la români și Țăranul român contemporan.

Articole asemanatoare
Comedia cea mai cinică din lume – Războiul rozelor – a împlinit 30 de ani și e genială ca în prima zi
Shia LaBeouf poartă o pictură minusculă în jurul gâtului său, ca un tribut adus tatălui său
Jolie și Pfeiffer luptă pentru putere în continuarea filmului Maleficent
Renee Zellweger a izbucnit în lacrimi la premiera filmului Judy, în Toronto

Comenteaza acest articol

Unde iesim in Bucuresti weekend-ul acesta?

by realitatea   1 min
0