Tabu
PEOPLESlider

Unde s-a lansat Mihai Bendeac și cum arăta înainte să ajungă faimos / „Nu există ceva mai jenant pe pământ”

Mihai Bendeac este actor de teatru și film, regizor, scriitor și jurat la iUmor de 11 sezoane. Actorul face echipă la masa juriului cu Delia și Cheloo.

S-a născut la 16 februarie 1983 și a absolvit în 2005 UNATC, clasa prof. univ. dr. Gelu Colceag. La începutul carierei în televiziune, a apărut în Clubul de Comedie, în regia lui Gelu Colceag, Balul de sâmbătă … vara, unde a fost coprezentator, și Steluțe pentru Europa. Consacrarea lui Mihai Bendeac în televiziune a venit odată cu rolul din Mondenii.

Marina Almășan a pășit pe scena de la iUmor duminică, 12 decembrie, pentru un număr de „roast” ca la carte.  Mihai Bendeac și-a amintit că în trecut a fost invitat la emisiunea ei numită „Ceaiul de la ora 5”.

A debutat în televiziune la TVR

Vedeta TVR-ului a dezvăluit publicului cum și unde s-a lansat Mihai Bendeac în televiziune. După ce și-a încheiat numărul, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac s-au amuzat copios pe seama unor imagini cu acesta din urmă în rolul de coprezentator al unei fetițe de 11 ani, la emisiunea Steluţe pentru Europa, de pe TVR 2, o producție interactivă despre Uniunea Europeană, dedicată copiilor.

Bendeac nu mai putea de rușine al vederea acelor imagini, pe care le-ar dori șterse. „Toți avem un trecut rușinos”, a glumit Delia la adresa lui.

Și reacția lui Bendeac a fost spumoasă! „Nu există așa ceva. Eu nu am văzut niciodată imaginile, ca să ne înțelegem. Niciodată nu am văzut imaginile de la acea emisiune.”, a mărturisit Bendeac. „Nu există ceva mai jenant pe pământ, bă”, a declarat actorul.

„La 21 de ani, Mihai Bendeac pășea pe covorul roșu al celebrității deghizat în Baltazar”, a râs colegul său Cheloo.

ARTICOLE SIMILARE

Campania de plantare a copacilor de pe YouTube a strâns peste 8 mil. $ în mai puțin de o săptămână

Andreea Damian

Fading Borders ⎪ România la Bienala de la Veneția din 2021

Ciocîrlan

Ce sa mananci si ce sa eviti in post ca sa nu te ingrasi

realitatea

Sorin Onisor si hoinarii sai te asteapta la Clubul Taranului Roman din Bucuresti

realitatea

Pijamale în avion: ținuta perfectă pentru călătorii

Andreea Damian

Helena Bonham Carter își amintește că l-a înfruntat și ea pe Harvey Weinstein

realitatea

Scrie un comentariu