Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Unde s-a lansat Mihai Bendeac și cum arăta înainte să ajungă faimos / „Nu există ceva mai jenant pe pământ”

Mihai Bendeac este actor de teatru și film, regizor, scriitor și jurat la iUmor de 11 sezoane. Actorul face echipă la masa juriului cu Delia și Cheloo.

S-a născut la 16 februarie 1983 și a absolvit în 2005 UNATC, clasa prof. univ. dr. Gelu Colceag. La începutul carierei în televiziune, a apărut în Clubul de Comedie, în regia lui Gelu Colceag, Balul de sâmbătă … vara, unde a fost coprezentator, și Steluțe pentru Europa. Consacrarea lui Mihai Bendeac în televiziune a venit odată cu rolul din Mondenii.

Marina Almășan a pășit pe scena de la iUmor duminică, 12 decembrie, pentru un număr de „roast” ca la carte.  Mihai Bendeac și-a amintit că în trecut a fost invitat la emisiunea ei numită „Ceaiul de la ora 5”.

A debutat în televiziune la TVR

Vedeta TVR-ului a dezvăluit publicului cum și unde s-a lansat Mihai Bendeac în televiziune. După ce și-a încheiat numărul, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac s-au amuzat copios pe seama unor imagini cu acesta din urmă în rolul de coprezentator al unei fetițe de 11 ani, la emisiunea Steluţe pentru Europa, de pe TVR 2, o producție interactivă despre Uniunea Europeană, dedicată copiilor.

Bendeac nu mai putea de rușine al vederea acelor imagini, pe care le-ar dori șterse. „Toți avem un trecut rușinos”, a glumit Delia la adresa lui.

Și reacția lui Bendeac a fost spumoasă! „Nu există așa ceva. Eu nu am văzut niciodată imaginile, ca să ne înțelegem. Niciodată nu am văzut imaginile de la acea emisiune.”, a mărturisit Bendeac. „Nu există ceva mai jenant pe pământ, bă”, a declarat actorul.

„La 21 de ani, Mihai Bendeac pășea pe covorul roșu al celebrității deghizat în Baltazar”, a râs colegul său Cheloo.

ARTICOLE SIMILARE

Little Miss Period abordează tabuurile menstruației din Japonia cu un pumn direct în stomac ignoranțilro

realitatea

Top 5 actrițe din România mai în vârstă decât iubiții lor din viața reală

Tabu Tabu

Un campion mondial MMA s-a lansat în muzică! Vezi cine e

Tabu Tabu

Ştefan Bănică, decizie importantă cu privire la concertul extraordinar de Crăciun

Andreea Damian

Penelope Cruz renunță la părul lung și adoptă tunsoarea sezonului

Andreea Damian

Ce transformare pentru soţia lui Cabral! Cum arată acum Andreea?

Tabu Tabu

Scrie un comentariu