Tabu
Image default
PEOPLE

Unde s-a retras cu familia Jorge și de ce surpriză neplăcută au avut parte

Unul dintre cei mai îndrăgiți soliști de la noi are o familie frumoasă și o carieră în plină ascensiune. Este vorba de Jorge – George Papagheorghe care are și o fiica adolescentă, Ilinca, foarte sexy și care abia a făcut 18 ani. Împreună cu toată familia au plecat din capitală și s-au retras la munte, la aer curat unde au avut parte și de câteva surprize.
Solistul s-a hotărât să facă o schimbare și a dat Bucureștiul pe munte, pe Azuga, unde a plecat cu întreaga familie. Cei patru, așa cum am mai povestit, au plecat la aer curat, într-o super vacanță, dar care s-a lăsat cu multe peripeții. Ilinca a fost și ea, s-a distrat iar toata lumea a obersvat și de data aceasta cat este de sexy. Și asta pentru că nu numai că s-a întâlnit cu mai multe persoane cunoscute dar a avut parte și de o întâlnire neașteptată cu ursul și apoi a lansat un videoclip la o piesă nouă, filmat în urmă cu ceva vreme.

jorge
jorge

“Eram la munte, mă relaxăm și am crezut că nu văd bine. Eram la bucătărie și, fix în dreptul geamului, apare ursul. Am aruncat farfuria ca să iau telefonul să filmez. Când mă uit peste umăr, copiii erau în curte. Dă-i și fugi după ei, am strigat să între în casă”, ne-a povestit solistul. Jorge a lansat pe 23 aprilie, chiar de ziua lui de nume, de Sfântul Gheorghe, un videoclip, “Primul sărut“, filmat în Santorini. “Este o melodie dedicată melancolicilor, iar videoclipul a fost anul trecut, în septembrie, înainte să înceapă nebunie și restricțiile. Cred că se potrivește perfect peisajul din videoclip cu perioada asta, când toată lumea vrea să evadeze, să se plimbe pe malul mării sau să trăiască sentimente de iubire”, a mai spus solistul.

ARTICOLE SIMILARE

Dorința neîmplinită a lui Michael Jackson. Și-a dorit foarte mult să facă asta

Andreea Damian

Loulou și Melisa au filmat în noul videoclip cu un Rolls Royce de colecție

Tabu Tabu

Cum arată Eugenia Șerban, după ce a învins cancerul

Andreea Damian

Kirsten Dunst, însărcinată cu al doilea copil

Andreea Damian

Marion Cotillard a studiat clanul Kardashian ca să se pregătească pentru un rol

Andreea Damian

Ce mare a crescut fiul lui Andrei Aradits din “Vlad”

Tabu Tabu

Scrie un comentariu