Home > Vedete > Unde s-a retras Tania Budi în această perioadă

Unde s-a retras Tania Budi în această perioadă

tania budi

Una dintre cele mai sexy vedete de la noi, care la 52 de ani arată extraordinat de bine, a plecat din București și s-a retars la locul unde s-a născut. Tania Budi a plecat tocmai la Constanța, acolo unde profită de carantină și se relaxează la aer curat în locuri în care nu sunt foarte aglomerate.
Fosta prezentatoare de televiziune și actrița în diverse filme și seriale s-a retras la Constanța, locul unde s-a născut. S-ar părea că Tania Budi nu este singură acolo, posibil să fi plecat cu iubitul, căci publică de acolo imagini și mesaje interesante. Într-o astfel de fotografie există și un cățel care apare în imagine și vedetă a scris următorul mesaj lîngă fotografia respectivă:

tania budi si catelul

tania budi si catelul

“Pe coclauri. Cine n-a avut cizme de cauciuc nu și-a băgat picioarele în poză asta”. Tania a postat imagini cu cățelul ei dar și cu tot felul de cai sau căprioare și se vede că petrece timp în natură, departe de lumea dezlănțuită. Vedetă este fericită că are o relație cu un bărbat mai tânăr că ea cu 26 de ani, despre care a vorbit în repetate rânduri și am scris și noi despre el. Momentan vedetă se plimbă alături de cei dragi și se fotografiază împreună cu prietenii lor patrupezi. Vedetă are câteva afaceri la Constanța, alături de fratele ei, pe care momentan le-a închis pentru a fi clienții în siguranță.

Articole asemanatoare
Cum se spală cel mai rapid covoarele? Metode profesionale pentru a curăța mașina și covorul casei
Rainbow Warrior
Rainbow Warrior, nava-fanion a Greenpeace, a venit în România și va putea fi vizitată gratuit
MOOZA Pop Up Store s-a redeschis aseara cu brandul de bijuterii BOEMO
Detalii şocante despre moartea dansatoarelor din Constanţa: «”Urlau, plangeau si cereau sa fie ajutate”

Comenteaza acest articol

Unde s-a retras Tania Budi în această perioadă

by Tabu Tabu   1 min
0