Tabu
PEOPLE

Unde s-a retras Tania Budi în această perioadă

tania budi

Una dintre cele mai sexy vedete de la noi, care la 52 de ani arată extraordinat de bine, a plecat din București și s-a retars la locul unde s-a născut. Tania Budi a plecat tocmai la Constanța, acolo unde profită de carantină și se relaxează la aer curat în locuri în care nu sunt foarte aglomerate.
Fosta prezentatoare de televiziune și actrița în diverse filme și seriale s-a retras la Constanța, locul unde s-a născut. S-ar părea că Tania Budi nu este singură acolo, posibil să fi plecat cu iubitul, căci publică de acolo imagini și mesaje interesante. Într-o astfel de fotografie există și un cățel care apare în imagine și vedetă a scris următorul mesaj lîngă fotografia respectivă:

tania budi si catelul
tania budi si catelul

“Pe coclauri. Cine n-a avut cizme de cauciuc nu și-a băgat picioarele în poză asta”. Tania a postat imagini cu cățelul ei dar și cu tot felul de cai sau căprioare și se vede că petrece timp în natură, departe de lumea dezlănțuită. Vedetă este fericită că are o relație cu un bărbat mai tânăr că ea cu 26 de ani, despre care a vorbit în repetate rânduri și am scris și noi despre el. Momentan vedetă se plimbă alături de cei dragi și se fotografiază împreună cu prietenii lor patrupezi. Vedetă are câteva afaceri la Constanța, alături de fratele ei, pe care momentan le-a închis pentru a fi clienții în siguranță.

ARTICOLE SIMILARE

Rihanna, din nou super sexy pe Internet! Cum își promovează noua colecție de lenjerie intimă

Andreea Damian

O puștoaică de 9 ani recreează look-ul vedetelor cu ce găsește prin casă. Rezultatul te va face să râzi!

Andreea Damian

Regina, lovitură devastatoare pentru Harry şi Meghan Markle

Andreea Damian

Loredana, aniversare specială în familie

Tabu Tabu

Kit Harington, despre hărțuirea sexuală: „Nu sunt șocat. E peste tot în showbiz”

Andreea Damian

Al Pacino, părăsit de iubita cu 39 de ani mai tânără. Motivul e halucinant, dar amuzant!

Andreea Damian

Scrie un comentariu