Tabu
Image default
lifestyle

IATA locul de taina unde se intalnesc ANTONIA si ALEX Velea

Alex Velea (29 de ani) şi Antonia (24 de ani) au fost filaţi de Ana Maria (26 de ani), partenera de viaţă a solistului, încă de acum câteva luni, când a început să-şi dea seama că mariajul ei se duce de râpă. Dar a păstrat tăcerea, ba chiar i-a luat apărarea soţului infidel, în faţa naţiunii, sperând într-o împăcare miraculoasă. Numai că minunea nu s-a întâmplat şi, potrivit apropiaţilor vestitului cuplu, Alex şi Ana Maria au divorţat miercuri, la notar
Reporterii ziarului Libertatea au aflat că Alex a picat în mrejele Antoniei încă de anul trecut, astfel că abia acum este de înţeles gestul frumoasei soliste de a se despărţi de soţul ei italian, Vincenzo Castellano, cu care are o fetiţă.
Între cei doi solişti de top a fost încă din prima clipă o atracţie fizică fatală, dar au decis ca o vreme să se vadă pe ascuns, în apartamentul pe care Antonia l-a închiriat în zona Dorobanţi. Poate că povestea lor de dragoste clandestină ar fi continuat la infinit şi toată lumea ar fi fost fericită, numai că Ana Maria, soţia lui Alex, a intrat pe fir, la îndemnul unor oameni de bine.
A stat de vorbă cu bărbatul care o vreme a idolatrizat-o şi, cum el a ţinut-o sus şi tare că Antonia este doar colega lui de breaslă, ciocolatia femeie a părut că i-a dat crezare spuselor. Dar, circumspectă de fel, a stat cu ochii pe ei şi, după ce le-a pus cap la cap declaraţiile şi întâlnirile tot mai dese, a realizat că sunt amanţi şi că ar fi mai înţelept să se retragă din poveste, chiar dacă Alex susţine într-o melodie că “dragostea se face în minim doi”.
Aşa că miercuri, Alex şi Ana Maria (foto) au pus capăt unei căsnicii care a durat doar trei ani, despărţirea având loc la notar. Zilele trecute, când Alex Velea a fost întrebat de un reporter dacă o iubeşte pe Antonia sau dacă se află în pragul divorţului, acesta a luat foc, mormăind, cu un pahar de băutură în mână, că în curând va face un anunţ, ca toată lumea să se liniştească.
Dacă Alex a divorţat, aşa cum se zvoneşte prin târg, ştire încă neconfirmată de solist, este rândul Antoniei să-şi facă ordine în viaţă şi să se despartă şi în acte de Vincenzo.

Mai mult: Antonia şi Alex Velea au de un an cuibuşorul lor de nebunii! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Johnny Deep, beat prin baruri – VIDEO

realitatea

Parfumul Angelinei Jolie

realitatea

Femeile de 50 de ani, foarte la modă

realitatea

Mihaela Radulescu are planuri mari! “Vrei sa fii sotul meu?”

Noi cursuri de dans contemporan la CNDB

realitatea

Personalitati Gay – Elton John

realitatea

Scrie un comentariu