Tabu
LIFESTYLE

Unde vă puteți relaxa primăvara la munte?

munte

Slănic Moldova reprezintă una dintre cele mai frumoase stațiuni montane pe care o puteți vizita în această primăvară. Sunt necesare doar câteva zile la munte, pentru a te simți mult mai bine. Prin urmare, avem soluția pentru tine – Vino în vacanță la Slănic Moldova!

Adesea preferăm ca destinație de vacanță muntele și mai puțin marea, pentru a ne deconecta de rutina zilnică. Dacă petrecem cel puțin un weekend la Slănic Moldova și facem câteva trasee montane vom simți cu adevărat autenticul contact cu natura. Pădurea este un remediu fantastic pentru recuperarea fizică și psihică, la fel și izvoarele cu ape minerale din această stațiune.

În Slănic Moldova sunt 20 de izvoare cu ape minerale ce ajută în terapii medicale și un Sanatoriu Balnear, unde se pot face tratamente pentru îmbunătățirea stării de sănătate.

Izvoarele au ape bicarbonate, carbogazoase, sodice, clorate, ușor sulfuroase, hipo și hipertonice, cu oligoelemente. Acestea sunt folosite în terapii și tratamente active, ajută în cure interne și externe, la vindecarea multor boli și afecțiuni, unele chiar foarte grave.

Dacă visezi la odihnă și relaxare, vino în această stațiune deoarece aici vei trăi un sentiment de bucurie și seninătate. Dacă urci pe munte, vei simți și mai puternic aerul curat, care îți pătrunde în plămâni și îți oxigenează întregul organism. După cum se spune în popor, aerul de munte purifică sângele și așa este. Datorită aerului curat, inima funcționează mai bine, iar cantitatea de globule roșii se produce mult mai bine. În plus, se îmbunătățește circulația sângelui, creierul este mai bine oxigenat și gândirea devine mai clară. După o perioadă scurtă de timp simți că ești mai lucid și mai odihnit.

La munte, globulele roșii nu se schimbă, ci doar se îmbunătățesc. Globulele roșii au capacitatea de a-și îndeplini mai bine funcția, de a reține și de a transporta mai bine oxigenul spre țesuturi. Acest fenomen are efect benefic asupra stării de sănătate a organismului și asupra imunității. După o săptămână de vacanță la munte, organismul este revitalizat, iar imunitatea îmbunătățită. Asta înseamnă că o vacanță la munte este o alegere bună pentru sănătate, pentru că îmbunătățește funcțiile organismului.

Dacă vii pe aceste meleaguri montane, trebuie să vizitezi toate obiectivele turistice din zonă și să-ți faci o rezervare din timp la una din cele mai bune variante de cazare în Slănic Moldova, cum este de exemplu vila Moldavia Class Slănic Moldova. La această vilă se acordă o importanță deosebită fiecărui client în parte, indiferent dacă este din țară sau din străinătate.

Așadar, oferă celor dragi momente de neuitat și vino cu ei în sejur câteva zile aici. Scopul este să ai o vacanță cât mai frumoasă, de asta îți sugerăm această oportunitate de cazare. Nu uita că peisajul din jur este superb, deci vei avea mereu parte de momente de odihnă și relaxare.

Întotdeauna când vii la munte trebuie să ai parte și de o locație excelentă, așa putem descrie cel mai bine o astfel de vilă de lux, de 4 stele. În comparație cu o cabană la munte, asta este cu siguranță ceva mai luxoasă, pentru că dispune de apartamente elegante și spațioase.

De aici, poți ajunge rapid la Pârtia Nemira pentru schi și la telescaun, pentru a face o plimbare frumoasă. De asemenea, ai posibilitatea de a face și Traseul “300 de scări” și de a vizita alte repere turistice interesante. În stațiune trebuie să mergi în Parcul central, Aleea izvoarelor, Cazinoul Regal care datează din vremea Regelui Carol I.

În apropiere de Slănic Moldova se află: Mănăstirea “Măgura Ocnei”, Mănăstirea “Ștefan cel Mare”, Casa memorială “George Enescu” de la Tescani, Parcul Doftana, Mina Salina “Târgu Ocna”, Monumentul Eroilor de pe Măgura, Biserica “Sfânta Varvara”, Barajul “Poiana Uzului”.

Deși pentru unii oameni este greu să aleagă între o vacanță la munte sau la mare, mai ales pentru cei care sunt fascinați de plaje, totuși ei nu pot rezista peisajului montan și aerului curat. Alți oameni sunt fascinați mereu de munte, încă din copilărie, în special de crestele acoperite cu zăpadă. Aceștia nu ezită atunci când trebuie să aleagă, întotdeauna vor spune că preferă să meargă la munte.

Pentru a înțelege mai bine farmecul creat de Munții Carpați, îți sugerăm să vii la Slănic Moldova să experimentezi traseele montane din Orientali, din masivul Nemira. Faptul că vei face drumeții și fotografii absolut uimitoare, îți va oferi un sentiment de împlinire, vei vedea că vacanța ta este la fel de frumoasă ca destinația.

ARTICOLE SIMILARE

Mihaela Rădulescu şi Ştefan Bănică, împreună pe scena: “Il ştiam pe de rost odată”

Divortat de trei luni de Elena Udrea, Dorin Cocos a facut nunta mare

Vaduva lui SERGIU NICOLAESCU vesela din nou! E indragostita? Galerie FOTO

Candice Swanepoel, prima fotografie după naștere i-a adus multe critici

Andreea Damian

1 caz la 70 milioane: 2 perechi de gemeni identici!

Cum sa ai o primavara eco-chic

realitatea

Scrie un comentariu