Tabu
Image default
lifestyle

UnderLondon Fest continuă cu ROBOTS IN DISGUISE!

Seria de evenimente UnderLondon, susținută pentru al treilea an consecutiv de către Romtelecom Clicknet, continuă în toamna lui 2008 cu o nouă ediție a UnderLondon Fest. Nume fresh din underground-ul londonez și autohton vor concerta în prima zi, pe 13 noiembrie în Club Fabrica din Bucuresti, urmând ca pe 14 noiembrie, festivalul să se mute la Timișoara, in Setup Venue.

Primul nume confirmat pe afișul festivalului este ROBOTS IN DISGUISE, o trupă de referință pentru zona electro-pop-punk a scenei londoneze. Alcătuită din $ue Denim si D₤₤ Plume, două tinere energice și pline de imaginație, trupa și-a început activitatea în 2000, un an mai târziu urmând debutul oficial pe piața muzicală, cu albumul omonim.

Stilul nonconformist al fetelor a fost foarte bine primit încă de la început, atât de către public cât si de către presa de specialitate. La scurt timp după debut, Robots in Disguise a început o serie de cântări prin cluburile în vogă ale Londrei, urmate de turnee dincolo de granițele Regatului Unit: Belgia, Danemarca, Italia, Germania, Austria, Cehia, Slovacia, Ungaria și Polonia.

În 2005, Robots in Disguise a lansat “Get RID!”, iar anul acesta trupă a revenit cu cel de-al treilea album de studio din carieră, “We’re in The Music Biz”. Discul a fost inclus de revista NME în lista celor mai bune albume ale anului, The Essential Albums of 2008.

Invitate la festivaluri majore precum The Great Escape, T in the Park, Reading&Leeds, Bestival din Marea Britanie, SXSW in Statele Unite sau Airwaves in Islanda, fetele de la Robots in Disguise vor fi anul acesta capul de afis al UnderLondon Fest 2008.

Biletele vor fi puse în vânzare online începând cu 25 septembrie pe www.myticket.ro, urmând ca de la începutul săptămânii viitoare acestea să fie disponibile și în rețeaua magazinelor Diverta. Biletele costă 20 de lei in pre-sale, urmand ca în seara evenimentului, la intrare, acestea să poată fi achizitionate cu 25 de lei.

ARTICOLE SIMILARE

Cu SF-ul la psihiatru

Lilly Allen: sânii goi și costum panda

realitatea

Catalin Crisan si-a botezat fetita! FOTO

Liliane Bettencourt îşi ascunde banii de fiica ei

realitatea

“România e mai mult decât 47 de ani de comunism”

realitatea

The Count & Sinden featuring Mystery Jets – After Dark

realitatea

Scrie un comentariu