Tabu
CULTURESlider

UNTOLD 2022. Când va avea loc festivalul de muzică cât costă un bilet

UNTOLD 2022. Ediţia de anul viitor a festivalului Untold, a şaptea, va avea loc la Cluj-Napoca între 4 şi 7 august, au anunţat luni organizatorii.

După ce în 2020 nu a avut loc din cauza pandemiei, anul acesta evenimentul a fost reluat, desfăşurându-se între 9 şi 12 septembrie. Pe scenă au urcat, între alţii, David Guetta, Danny Avila, Lost Frequencies, Subcarpaţi, Tchami şi The Script, Camo & Krooked, Chase & Status DJ Set, Macanache, Paraziţii şi Paul Kalkbrenner.

Primele abonamente pentru UNTOLD 2022 vor fi puse în vânzare joi, 18 noiembrie. Fanii se pot înregistra pe untold.com/register pentru a fi primii care își achiziționează intrarea în tărâmul magic anul viitor. Prețurile pentru prima rundă de abonamente sunt următoarele:

  • Abonament General Access Basic – 129 euro + taxe
  • Abonament General Access Risk Free– 139 euro + taxe
  • Abonament VIP – 340 euro + taxe

Cei care dețin deja abonamente ANYTIME pot alege să participe la ediția din 2022 sau la cea din 2023, în funcție de preferințe, direct din contul de check-in, începând de joi, 18 noiembrie.

Mai multe informații sunt disponibile pe untold.com.

Neversea 2022 va avea loc în luna iulie

Neversea 2022 va avea loc în perioada 7 – 10 iulie. Pentru 4 zile și 4 nopți, pe plaja Neversea, timpul se va opri în loc și nu-și va pune amprenta asupra vieții, iar zecile de mii de fani vor trăi bucuria revederii și a dorințelor împlinite. Zeci de personaje fantastice maritime, acrobați și dansatori vor anima oaza de libertate de la malul mării. Organizatorii festivalului promit că cea de-a 4-a ediție Neversea va fi una memorabilă, iar fanii vor simți din nou libertatea și bucuria de a fi împreună cu artiștii preferați care vor fi anunțati în curând.

Până la dezvăluirea line-up-ului din 2022, cei care își doresc să evadeze pe The Island of Dreams pot achiziționa abonamente la următoarele prețuri:

  • General Access Basic, 4 zile – 104 euro + taxe
  • General Access Risk Free, 4 zile – 114 euro + taxe
  • VIP, 4 zile – 260 euro + taxe

În premieră, organizatorii Neversea pun la dispoziție și abonamente în rate, exclusiv prin aplicația Extasy. Plata ratelor va începe din această lună și pot fi selectate maxim 7 rate. Cei care aleg această opțiune vor plăti mai puțin de 20 de euro pe lună pentru General Access Basic sau General Access Risk Free și sub 40 de euro pe lună pentru VIP.

Cei care dețin deja abonamente ANYTIME pot opta să participe la ediția din 2022 sau la una din următoarele două ediții, iar cei care au Freedom Passports pot alege ediția din 2022 sau cea din 2023. Aceștia pot selecta ediția de festival la care vor să meargă până pe 31 ianuarie 2022. Check-in-ul este gratuit timp de 30 zile, apoi costă 15 euro.

ARTICOLE SIMILARE

Top 5 actrițe din România mai în vârstă decât iubiții lor din viața reală

Tabu Tabu

Incepe recuperarea: SCHUMACHER a clipit!

Jada Pinkett Smith, dezvăluiri cutremurătoare: „Am avut adesea gânduri suicidare”

Andreea Damian

Michael B. Jordan a avut nevoie de terapie după rolul din Black Panther

Andreea Damian

Florin Dumitrescu a luat carnetul de conducere la 33 de ani. Ce mesaj i-a lăsat Marian Godină

Andreea Damian

Untold 2024 | Ce nume celebre vor urca pe scenă la cel mai așteptat festival din România

Andreea Damian

Scrie un comentariu