Tabu
FASHION PEOPLE Slider

Unul dintre cele mai de succes fotomodele ale anilor ’80 a ajuns să doarmă pe străzi

Era una dintre cele mai încântătoare și apreciate apariții pe podium și în revistele de modă, dar acum doarme pe străzile Barcelonei. Este vorba despre Nastasia Urbano, cu o carieră fulminantă în anii ’80.

Viața a fost însă prea dură cu Nastasia Urbano, un fost model de talie internațională, acum în vârstă de 57 de ani. Obișnuită cu aparițiile pe coperta revistei Vogue și cu un trai liniștit la New York, femeia abia își duce zilele în Spania. Potrivit El Periódico, singura aspirație în viață a Nastasiei e să-și găsească un loc de muncă și să-și recâștige viața de dinainte, sau măcar o parte din ea.

Probabil că numele Nastasia Urbano nu spune nimic. Ei bine, ea a fost un nume mare în modă, alături de Linda Evangelista și Elle MacPherson. Primii pași în modelling i-a făcut la Barcelona, după care a zburat la Milano, unde a lucrat îndeaproape cu fotograful Fabrizio Ferri. Treptat, și-a făcut un portofoliu și a apărut și pe coperta revistei Vogue. De aici până la până la aparițiile pe podiumurile din New York nu a mai fost decât un pas.

Nastasia a semnat cu agenția de modele Ford Models și pe parcurs a fost imaginea unor branduri de renume precum Revlon, Opium sau Yves Saint Laurent.

Din păcate, a decăzut foarte mult și a ajuns să doarmă pe bănci în Barcelona. Puține celebrități își mai aduc aminte de ea, nici măcar cele pe care Nastasia le-a menționat că ar fi avut relații de amiciție: Jack Nicholson, Andy Warhol, Roman Polanski, Melanie Griffith, Don Johnson, Madonna sau Sean Penn.

„Eram în toate revistele, eram iubită de toată lumea. Făceam un milion de dolari pe an pentru doar 20 de zile de muncă, timp de 3 sau 4 ani”, își amintește Nastasia. „Am avut totul, trăiam ca o regină”, a adăugat ea plină de nostalgie. Nastasia Urbano spune că viața sa s-a schimbat după ce l-a întâlnit pe bărbatul care i-a devenit soț. Aceasta l-a întreținut de bani și că în cele din urmă el a abandonat-o, lăsând-o doar cu hainele de pe ea.

„Singurul lucru bun care a ieșit din această relație a fost copilul meu, restul a fost oribil”, a spus femeia.

„Vreau să trăiesc, nu doar să supraviețuiesc. M-am săturat să supraviețuiesc și să cer bani. Oamenii din jurul meu au plecat, toată lumea dispare și nu sunt surprinsă”, a mărturisit fostul model. Mai mulți foști colegi au aflat despre situația sa și au decis să facă tot ce le stă în putință ca s-o ajute să se pună pe picioarele ei.

ARTICOLE SIMILARE

Trend alert: Tinuta din dantela

realitatea

Cercetătorii “au tradus” discuțiile dintre lilieci. Sunt certăreți și se contrazic mult

realitatea

Fotografie Cristiana Apostol – Cat mai mare

realitatea

Scrie un comentariu