Tabu
Image default
CULTURESlider

Once Upon a Time in Hollywood va fi relansat cu scene suplimentare

Lungmetrajul Once Upon a Time in Hollywood, al lui Quentin Tarantino, va fi relansat cu zece minute de filmări în plus, inclusiv cu patru scene noi.

Noua versiunea a Once Upon a Time in Hollywood, care avea o durată de 2 ore şi 41 de minute, va ajunge din nou în 1.000 de săli de cinema din America de Nord, pe 25 octombrie. „Publicul a demonstrat un sprijin extraordinar pentru acest film și așteptăm cu nerăbdare să le oferim o altă ocazie de a vedea filmul așa cum este menit să fie văzut – în cinematografe”, a declarat Adrian Smith, șeful de distribuție al Sony Pictures.

Vestea vine după ce Tarantino a refuzat să taie din film pentru ca acesta să fie lansat în China. Premiera chineză urma să aibă loc pe 25 octombrie, însă acum debutul este „în aşteptare”. China a fost nemulțumită de modul în care legendarul Bruce Lee a fost portretizat în film.

Chiar şi fără lansarea în China, Once Upon a Time in Hollywood este clasat al doilea între filmele lui Quentin Tarantino, din punct de vedere al încasărilor generate. Cel mai bine vândut film al lui Tarantino rămâne Django Unchained (2012), cu încasări de 425 de milioane de dolari.

Se așteaptă ca Once Upon a Time in Hollywood, cel de-al nouălea lungmetraj al regizorului, să fie nominalizat la premiile Oscar. Pelicula îi are în distribuție pe Leonardo DiCaprio, Brad Pitt și Margot Robbie. Drama, care aduce un omagiu epocii de aur a showbiz-ului, are acțiunea plasată la sfârșitul anilor ’60 pe fundalul crimelor lui Charles Manson.

ARTICOLE SIMILARE

Dieta în stil occidental și efectele ei nebănuite asupra creierului

Andreea Damian

De ce femeile ar trebui să înceapă să le ofere o șansă și bărbaților scunzi

Andreea Damian

Autoritățile franceze au anunțat când va fi redeschisă catedrala Notre-Dame din Paris

Andreea Damian

Cum a apărut Meghan Markle după anunțul dureros al avortului suferit în luna iulie

Andreea Damian

Nicole Cherry a recunoscut că este de etnie romă: „Am copilărit pe Ferentari”

Andreea Damian

COVE s-a insurat a doua oara! FOTO de la nunta!

Scrie un comentariu