Home > Lifestyle > Uraaa! S-a lansat prima bere pentru femei

Uraaa! S-a lansat prima bere pentru femei

bere pentru femei

Vești bune pentru doamnele și domnișoarele din întreaga lume. Producătorul de bere scoțian BrewDog a lansat prima bere pentru femei. Se numește Pink IPA și se poate consuma împreună cu primul sortiment de nachos pentru femei, Doritos.

BrewDog promite o reducere de 20% la prețul afișat la raft femeilor care comandă băutura într-un bar. Pink IPA se vinde în sticle de 330 ml și costă 1,80 de lire sterline. Această bere poate fi cumpărată și online în toate statele Europei.

bere pentru femei

Producătorul susține că a lansat această bere ca o modalitate de a combate „flagelul global al inegalității veniturilor dintre femei și bărbați” și pentru a prelua „marketingul sexist”, potrivit Mirror.

Sticla este roz, iar designul ei a fost conceput pentru a „declanșa întrebări legate de faptul că femeile continuă să câștige mai puțin decât omologii lor de sex masculin”. IPA Pink a ajuns pe piață cu câteva zile înainte de Ziua Internațională a Femeii. Aceasta va fi servită în barurile din BrewDog din Marea Britanie, care se află în Londra, Birmingham, Manchester, Glasgow și altele.

Producătorul berii a anunțat, de asemenea, că va dona 20% din totalul veniturilor obținute din vânzarea berii Women’s Engineering Society și 9to5, două ONG-uri care depun eforturi pentru egalitatea de gen și sprijinirea femeilor la locul de muncă.

 

 

Articole asemanatoare
berea
Berea belgiană vă poate ajuta să combateți obezitatea și să aveți un somn bun
Călugării belgieni lansează un site pentru a vinde “cea mai bună bere din lume”
Berea in ameliorarea simptomelor menopauzei!
Berea, consumata moderat, poate avea efecte benefice si iarna

Comenteaza acest articol

Uraaa! S-a lansat prima bere pentru femei

by Andreea Damian   1 min
0