Home > Agenda > Următorul James Bond va fi de culoare

Următorul James Bond va fi de culoare

james bond

Următorul James Bond va fi de culoare, cel puțin așa susțin producătorii filmului. Sau așa susține Idris Elba, care s-a dat de gol printr-o postare pe contul său de Instagram.

Astfel, actorul britanic, în vârstă de 45 de ani, alimentează speeculații presei. „Mă numesc Elba. Idris Elba”, a fost descrierea care a însoțit fotografia.

După ce faimosul spion  a fost jucat epic de-a lungul anilor de actorii Timothy Dalton, Roger Moore, Sean Connery, Pierce Brosnan și Daniel Craig, care au creat deja o imagine consacrată a celebrului agent 007, producătorii au decis să vină cu o schimbare majoră.

Primul pe lista potențialilor James Bond de culoare este actorul Idris Elba. Conform The Daily Star, Barbara Broccoli, producătoarea seriei James Bond, i-ar fi spus regizorului Antoine Fuqua că „e timpul” pentru ca un actor de culoare să primească rolul super spionului britanic creat de Ian Flemming. „Se va întâmpla până la urmă”, a punctat producătoarea. „Idris Elba ar putea face asta dacă ar fi în formă. Ai nevoie de un tip cu o prezență fizică puternică. Idris are aceste calităţi”, a declarat regizorul Antoine Fuqua.

Idris Elba va juca personajul negativ în spin-off-ul Fast and Furious

Articole asemanatoare
James Bond
No Time To Die este titlul noului film James Bond
agent 007
Următorul agent 007 ar putea fi interpretat de o actriță de culoare
James Bond
Prințul Charles l-a întâlnit pe James Bond pe platourile de filmare
james bond
Bond 25: explozie cu urmări dramatice pe platourile de filmare

Comenteaza acest articol

Următorul James Bond va fi de culoare

by Andreea Damian   1 min
0