Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Urmează împăcarea momentului în showbizul românesc? Lidia Buble, mesaj pentru Răzvan Simion

Despărțirea Lidiei Buble de Răzvan Simion a venit într-un moment neașteptat, fără să vorbească despre motivul care a dus la această decizie. Artista a fost cuplată cu mai multe nume sonore din showbiz după despărțirea de prezentator.

Lidia Buble rupe tăcerea despre fostul ei iubit, după câteva luni bune de la despărţire. Cei doi şi-au încheiat povestea de dragoste, care a durat cinci ani. Cântăreața nu a făcut nicio declaraţie pe acest subiect până acum, când a dezvăluit că încă îl mai iubeşte pe moderatorul de la Neatza.

Însă ca prieten, recunoaște ea, pentru că Răzvan este în continuare managerul ei şi au foarte multe proiecte în desfăşurare.

Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste.

Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a spus Lidia Buble într-un instastory pe pagina sa de Instagram.

Răzvan Simion pare că a reușit să treacă peste despărțirea de Lidia Buble, deoarece în ultima perioadă s-a afişat tot mai des cu o brunetă focoasă.

ARTICOLE SIMILARE

Un ou a depășit-o pe Kylie Jenner la numărul de aprecieri pe Instagram. Cum a reacționat vedeta

Andreea Damian

Top trei destinatii departe de urban, dar numai bune de vizitat!

realitatea

Cel mai mare secret al reginei Elisabeta a II-a a fost deconspirat

Andreea Damian

„Obsedații” de telefonul mobil fac mai mult sex decât ceilalți

Andreea Damian

Afla cum ar fi bine sa discuti cu copilul tau despre sex

realitatea

Emtithal Mahmoud, cea mai puternică voce feminină din poezia modernă

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu