Tabu
Image default
PEOPLESlider

Urmează împăcarea momentului în showbizul românesc? Lidia Buble, mesaj pentru Răzvan Simion

Despărțirea Lidiei Buble de Răzvan Simion a venit într-un moment neașteptat, fără să vorbească despre motivul care a dus la această decizie. Artista a fost cuplată cu mai multe nume sonore din showbiz după despărțirea de prezentator.

Lidia Buble rupe tăcerea despre fostul ei iubit, după câteva luni bune de la despărţire. Cei doi şi-au încheiat povestea de dragoste, care a durat cinci ani. Cântăreața nu a făcut nicio declaraţie pe acest subiect până acum, când a dezvăluit că încă îl mai iubeşte pe moderatorul de la Neatza.

Însă ca prieten, recunoaște ea, pentru că Răzvan este în continuare managerul ei şi au foarte multe proiecte în desfăşurare.

Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste.

Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a spus Lidia Buble într-un instastory pe pagina sa de Instagram.

Răzvan Simion pare că a reușit să treacă peste despărțirea de Lidia Buble, deoarece în ultima perioadă s-a afişat tot mai des cu o brunetă focoasă.

ARTICOLE SIMILARE

Pisicile roșcate din filme o retrospectivă în cinstea lui Jones din Alien

Dora Constantinovici

Daniel Buzdugan, pe urmele lui Anthony Quinn în Grecia

Tabu Tabu

A început a treia ediție MADE IN RO: muzeu pop-up de publicitate și branduri românești

Andreea Damian

“Mowgli” adaugă un capitol nou, mai întunecat la saga “Jungle Book”

realitatea

Pe unde petrecem de Halloween?

realitatea

Berzele nu mai migrează, urșii nu vor hiberna, efectele încălzirii globale în România

realitatea

Scrie un comentariu