Tabu
PEOPLESlider

Urmează împăcarea momentului în showbizul românesc? Lidia Buble, mesaj pentru Răzvan Simion

Despărțirea Lidiei Buble de Răzvan Simion a venit într-un moment neașteptat, fără să vorbească despre motivul care a dus la această decizie. Artista a fost cuplată cu mai multe nume sonore din showbiz după despărțirea de prezentator.

Lidia Buble rupe tăcerea despre fostul ei iubit, după câteva luni bune de la despărţire. Cei doi şi-au încheiat povestea de dragoste, care a durat cinci ani. Cântăreața nu a făcut nicio declaraţie pe acest subiect până acum, când a dezvăluit că încă îl mai iubeşte pe moderatorul de la Neatza.

Însă ca prieten, recunoaște ea, pentru că Răzvan este în continuare managerul ei şi au foarte multe proiecte în desfăşurare.

Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste.

Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a spus Lidia Buble într-un instastory pe pagina sa de Instagram.

Răzvan Simion pare că a reușit să treacă peste despărțirea de Lidia Buble, deoarece în ultima perioadă s-a afişat tot mai des cu o brunetă focoasă.

ARTICOLE SIMILARE

În sfârșit, s-au deșteptat și creatorii de modă și au decis că cei care poartă blană naturală n-au stil

realitatea

Penelope Cruz și Antonio Banders, împreună!

Andreea Damian

WOW! Cum arată mama Monicăi Bârlădeanu. Cele două parcă ar fi surori

Andreea Damian

Cele mai delicioase prăjituri fără făină. Încearcă rețetele noastre!

Andreea Damian

Când începe MasterChef cu jurații Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu

Andreea Damian

Adevărul despre masca medicinală: cât ne protejează, de fapt, împotriva gripei, coronavirusului și poluării?

Andreea Damian

Scrie un comentariu