Tabu
Image default
FASHION Slider

Urs Fischer ⎪ Suflul punk de la Louis Vuitton

O întâlnire remarcabilă între artistul elvețian stabilit, în prezent, la New York și brandul de lux Louis Vuitton, a cărui siglă a fost reinterpretată de  Urs Fischer și prezentată într-o colecție-capsulă în trei culori. 

Urs Fischer este o vedetă incontestabilă a scenei internaționale de artă contemporană, iar libertatea sa nebună se întâlnește astăzi cu universul Louis Vuitton. 

O colaborare care a dat naștere unei colecții cu fațete multiple. LOUIS VOUITTON x URS FISCHER este un melanj de elemente prețioase și accente neconvenționale. Cu alte cuvinte, o suită de creații care vin continuarea organică atât portofoliului artistic al lui Fischer, cât și a stilului LV, renumit suflul său veșnic tineresc. 

Produse de marochinărie, piese prêt-à-porter și accesorii stau expuse astăzi în vitrinele pariziene sub forma unor instalații de artă, cărora li se alătură un conținut digital inedit. 

Paleta cromatică este cât se poate de simplă și directă. Toată colecția este infuzată de nuanțe de roșu aprins și detalii alb-negru. 

În mâinile artistului, emblema atât de faimoasă a casei Louis Vuitton capătă un aspect de crochiu. „De ce să vrei să scrii ceva pe o geantă? Întrebarea asta m-a intrigat încă de când eram copil și trăiam la Zürich.”, a declarat artistul râzând. 

„Durabilitatea acestei monograme, concepută pentru a evita copiile, a construit, cu trecerea timpului, un fel de identitate, o familiaritate uimitoare, care s-a imprimat în memoria colectivă. Eu am luat parte la această idee.”, a adăugat artistul în interivul său pentru Le Figaro

ARTICOLE SIMILARE

În anul 2019, fetița lui Laurette a fost agresată la școală căci la noi se practică și bullying pe criterii rasiale

Dora Constantinovici

Walter şi Raluca Zenga au divorțat! Culisele despărțirii

Tabu Tabu

Kim Kardashian şi Kanye West au plătit pompieri să stingă pârjolul care le amenința casa

Andreea Damian

Femei celebre care nu-și ascund semnele vârstei și arată uimitor

Andreea Damian

Jane Fonda a acceptat premiul BAFTA în timp ce era arestată la Washington

Andreea Damian

Noaptea Cartilor Deschise a ajuns la a patra editie!

realitatea

Scrie un comentariu