Tabu
Image default
FASHIONSlider

Urs Fischer ⎪ Suflul punk de la Louis Vuitton

O întâlnire remarcabilă între artistul elvețian stabilit, în prezent, la New York și brandul de lux Louis Vuitton, a cărui siglă a fost reinterpretată de  Urs Fischer și prezentată într-o colecție-capsulă în trei culori. 

Urs Fischer este o vedetă incontestabilă a scenei internaționale de artă contemporană, iar libertatea sa nebună se întâlnește astăzi cu universul Louis Vuitton. 

O colaborare care a dat naștere unei colecții cu fațete multiple. LOUIS VOUITTON x URS FISCHER este un melanj de elemente prețioase și accente neconvenționale. Cu alte cuvinte, o suită de creații care vin continuarea organică atât portofoliului artistic al lui Fischer, cât și a stilului LV, renumit suflul său veșnic tineresc. 

Produse de marochinărie, piese prêt-à-porter și accesorii stau expuse astăzi în vitrinele pariziene sub forma unor instalații de artă, cărora li se alătură un conținut digital inedit. 

Paleta cromatică este cât se poate de simplă și directă. Toată colecția este infuzată de nuanțe de roșu aprins și detalii alb-negru. 

În mâinile artistului, emblema atât de faimoasă a casei Louis Vuitton capătă un aspect de crochiu. „De ce să vrei să scrii ceva pe o geantă? Întrebarea asta m-a intrigat încă de când eram copil și trăiam la Zürich.”, a declarat artistul râzând. 

„Durabilitatea acestei monograme, concepută pentru a evita copiile, a construit, cu trecerea timpului, un fel de identitate, o familiaritate uimitoare, care s-a imprimat în memoria colectivă. Eu am luat parte la această idee.”, a adăugat artistul în interivul său pentru Le Figaro

ARTICOLE SIMILARE

Continuarea filmului Wonder Woman va avea premiera în vara anului 2020

realitatea

Cine este bărbatul pentru care Simona Halep l-a lăsat pe Toni Iuruc

Andreea Damian

Tamara Mellon părăsește Jimmy Choo

realitatea

Un ou a depășit-o pe Kylie Jenner la numărul de aprecieri pe Instagram. Cum a reacționat vedeta

Andreea Damian

Trend Alert: Blugii colanți

realitatea

Lily Allen era să fie anesteziată cu forța de către șase asistente din cauza unei crize nervoase

realitatea

Scrie un comentariu