Home > Agenda > stiri > Va curge sange la Viena! Angela Gheorghiu va cânta alături de ACTUALA IUBITĂ a fostului soţ!

Va curge sange la Viena! Angela Gheorghiu va cânta alături de ACTUALA IUBITĂ a fostului soţ!

Întreaga lume a operei aşteaptă întâlnirea dintre Angela Gheorghiu şi actuala iubită a tenorului Roberto Alagna, fostul soţ al româncei.

Site-urile şi blogurile de operă dezbat cu viu interes viitoarea întâlnire între sopranele Angela Gheorghiu şi Aleksandra Kurzak, care au un numitor comun: Roberto Alagna, fostul şi, respectiv, actualul iubit al celor două.

Stagiunea 2013/2014 debutează în stil mare la Opera din Viena, melomanii fiind invitaţi să se delecteze cu “Tosca” lui Puccini şi “Traviata” lui Verdi. În rolurile principale, Angela Gheorghiu, considerată cea mai strălucitoare soprană a lumii, şi poloneza Aleksandra Kurzak, potrivit enational.ro.

Cunoscut fiind caracterul coleric al româncei, pronosticurile iubitorilor de operă dau ca sigură o păruială între cele două soprane. Ba mai mult, s-a făcut chiar o primă pagină de ziar cu titlul “Nevasta o face K.O. pe cea care i-a furat bărbatul”.

“Sunt sigura ca Roberto o sa stea departe de Viena in luna aceea care se anunta plina de evenimente”, a raspuns imediat o cititoare. “Eu pariez pe Angela”, a aparut rapid un alt comentariu. “Eu sunt sigur ca nu o sa se intample nimic. In fond, Angela si Roberto s-au despartit pe cale amiabila, nu?”, si-a dat cu parerea un alt meloman, iute contrazis de alti cititori ai bloggului, siguri ca la toamna, vorba filmului, “va curge sange”, la Viena.

Articole asemanatoare
angela gheorghiu
Angela Gheorghiu, despre corupția din România: Nu este doar în politică. Este în ADN-ul românilor
ANGELA GHEORGHIU facuta praf de ziaristii francezi / Partenerul ei – “carismatic precum o andiva”
ANGELA GHEORGHIU: Batuta de fostul sot in fata familiei, e fericita acum cu iubitul mai tanar cu 22 ani! FOTO ALBUM
Angela Gheorghiu, făcută praf pe Facebook: «De ce nu învăţaţi să îmbătrâniţi frumos?»

Loading...

Comenteaza acest articol

Va curge sange la Viena! Angela Gheorghiu va cânta alături de ACTUALA IUBITĂ a fostului soţ!

by   1 min
0