Home > Lifestyle > Văduva lui Hugh Hefner a vândut casa dăruită de tăticul „Playboy”. Cum arată vila de 5,5 mil. $

Văduva lui Hugh Hefner a vândut casa dăruită de tăticul „Playboy”. Cum arată vila de 5,5 mil. $

Hugh Hefner

Crystal Hefner, văduva lui Hugh Hefner, fondatorul revistei „Playboy”, a găsit în sfârșit un cumpărător pentru vila pe care acesta i-a cumpărat-o în 2013. Fostul iepuraș Playboy în vârstă de 32 de ani a vândut proprietatea din Hollywood Hills pentru suma de 5,5 milioane de dolari. Crystal a scos casa la vânzare cu 7,2 milioane de dolari, la patru luni după ce bătrânul său soţ a murit la vârsta de 91 de ani.

Vila cu patru dormitoare este situată în Hollywood Hills şi a fost cumpărată de Hugh Hefner cu 5 milioane de dolari, în 2013. Crystal Hefner, fostă Harris, era cea de-a treia soție a legendarului Hugh Hefner. Ca să fie sigur că mai tânăra lui soție va avea unde să rămână după moartea lui i-a cumpărat o casă cu sală de cinema, sală de fitness, sală de jocuri și bibliotecă.

Pentru că modelul nu găsea cumpărător pentru ea, a mai lăsat la preț. La început a fost vorba despre 700.000 de dolari. Fără niciun rezultat! Abia după ce a scăzut prețul vilei la 5,5 milioane de dolari, cineva s-a arătat interesat să cumpere casa cu o curte imensă, piscină și terasă cu vedere la Ocean.

Toată lumea a crezut că „tăticul” Playboy a dezmoştenit-o pe ultima lui soţie. Mai târziu, însă, s-a descoperit că, în 2013, Hefner a cumpărat vila din Hollywood Hills pentru ea. În plus, Hef a depus într-un cont secret suma de 5 milioane de dolari pentru Crystal, de care ea nu a ştiut până după moartea sa.

 

Articole asemanatoare
playboy
Revista Playboy se închide după 66 de ani de la prima apariție
dolly parton
Dolly Parton, pe coperta revistei Playboy la 75 de ani
Donald Trump
Fost model Playboy, despre Donald Trump: „Mi-a oferit bani după sex”
Jane Seymour a pozat pentru a treia oară în Playboy la 67 de ani. FOTO

Comenteaza acest articol

Văduva lui Hugh Hefner a vândut casa dăruită de tăticul „Playboy”. Cum arată vila de 5,5 mil. $

by Andreea Damian   1 min
0