Tabu
LIFESTYLE PEOPLE Slider

Văduva lui Hugh Hefner a vândut casa dăruită de tăticul „Playboy”. Cum arată vila de 5,5 mil. $

Hugh Hefner

Crystal Hefner, văduva lui Hugh Hefner, fondatorul revistei „Playboy”, a găsit în sfârșit un cumpărător pentru vila pe care acesta i-a cumpărat-o în 2013. Fostul iepuraș Playboy în vârstă de 32 de ani a vândut proprietatea din Hollywood Hills pentru suma de 5,5 milioane de dolari. Crystal a scos casa la vânzare cu 7,2 milioane de dolari, la patru luni după ce bătrânul său soţ a murit la vârsta de 91 de ani.

Vila cu patru dormitoare este situată în Hollywood Hills şi a fost cumpărată de Hugh Hefner cu 5 milioane de dolari, în 2013. Crystal Hefner, fostă Harris, era cea de-a treia soție a legendarului Hugh Hefner. Ca să fie sigur că mai tânăra lui soție va avea unde să rămână după moartea lui i-a cumpărat o casă cu sală de cinema, sală de fitness, sală de jocuri și bibliotecă.

Pentru că modelul nu găsea cumpărător pentru ea, a mai lăsat la preț. La început a fost vorba despre 700.000 de dolari. Fără niciun rezultat! Abia după ce a scăzut prețul vilei la 5,5 milioane de dolari, cineva s-a arătat interesat să cumpere casa cu o curte imensă, piscină și terasă cu vedere la Ocean.

Toată lumea a crezut că „tăticul” Playboy a dezmoştenit-o pe ultima lui soţie. Mai târziu, însă, s-a descoperit că, în 2013, Hefner a cumpărat vila din Hollywood Hills pentru ea. În plus, Hef a depus într-un cont secret suma de 5 milioane de dolari pentru Crystal, de care ea nu a ştiut până după moartea sa.

 

ARTICOLE SIMILARE

Rochia de mireasă a lui Kim Kardashian! Vedeta a strălucit şi la propriu, şi la figurat

Ellen DeGeneres si Portia De Rossi. Divorţ de 220.000.000 $ !

Sorin Onisor si hoinarii sai te asteapta la Clubul Taranului Roman din Bucuresti

realitatea

Care e locul preferat al Adelinei Pestrițu din noua casă

Tabu Tabu

Raluca Bădulescu are o pasiune extravagantă destul de costisitoare!

Tabu Tabu

Primul scandal al Primei Doamne a SUA

Andreea Damian

Scrie un comentariu