Home > Agenda > stiri > Valea Stubai – distractie de iarna la superlativ

Valea Stubai – distractie de iarna la superlativ

In regatul zăpezii, pe ghețarul Stubai, 35 de trasee și pârtii de schi perfect preparate garantează distracția la schi din octombrie până în iunie. Cea mai mare arie de schi de pe ghețar din Austria este de asemenea destinația numărul unu pentru pasionații de freestyle și freeride care se vor distra fantastic.

Săniuş, drumeţii cu rachetele de zăpadă sau fără, schi fond şi zboruri la înălțime, sunt ingredientele pentru o vacanţă de iarnă perfectă la Stubai. Cu unsprezece pârtii și peste 40 kilometri de pârtii de coborâre, Valea Stubai este cea mai mare zonă de sanie din Tirol. Nu numai din punct de vedere al numărului, ci și al calității.

Pârtiile de schi fond desenează urme prin frumoasa vale din Alpi. O altă distracție apreciată de copii și familii și este aceea de a patina pe gheața întinsă. Locurile ideale pentru asta sunt patinoarele din Neustift și Fulpmes, unde se poate face și curling sau discotecă pe gheață. În plus, patinoarele naturale din Schönberg și Mieders se deschid când este suficient de frig afară.

Cursuri de introducere se fac în fiecare vineri pe ghețarul Stubai, de la orele 13.00. Utilizarea turnului de gheață pentru cățărări este gratuită, însă sunt necesare cunoștințe prealabile și un echipament de siguranță corespunzător. Și mai sus, deasupra vârfurilor munților acoperiți de zăpadă, se poate ajunge cu parapanta sau deltaplanul.

Pentru mai multe detalii puteţi accesa site-ul austria.info .


Valea Stubai – distractie de iarna la superlativ

by realitatea   1 min
1