Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

Valentina Pelinel, despre situaţia financiară dificilă: «Am ajuns să avem tensiuni în casă»

Valentina Pelinel a făcut dezvăluiri exclusive despre datoriile pe care le are la bancă în urma unor credite neachitate. Ea a vorbit despre viaţa personală, dar şi despre afaceri, în cadrul emisiunii “Libertatea TV”, prezentată de Mirela Dinică şi difuzată joi, de la ora 11.00, pe www.libertatea.ro.

Valentina a făcut unele precizări în urma ştirilor care au apărut recent în presă despre restanţele pe care le are la bancă: “Aceste datorii sunt aduse în actualitate de acum trei ani. Este vorba de nişte terenuri pe care le-am achiziţionat şi care practic îi aparţin lui Cristi (n.r. – Cristian Boureanu, soţul ei). Însă cum suntem o familie, sunt şi eu implicată indirect. Am ajuns să avem discuţii şi sunt tensiuni în casă din această cauză, pentru că suntem Săgetători şi amândoi ţinem la părerile noastre”, a zis aceasta.

Valentina Pelinel a spus că se iubesc totuşi atât de mult, încât aceste discuţii nu le afectează mariajul şi trec peste ele. Aşa se face că au o relaţie frumoasă de peste 9 ani.

Potrivit declaraţiei de avere a politicianului, cuplul deţine mai multe locuinţe, dar şi bunuri de valoare, inclusiv acţiuni la societăţi comerciale. Averea lor este estimată la peste 10 milioane de euro.

ARTICOLE SIMILARE

“Nopţi cu aromă de cafea” (FOTO)

Zâmbetele forțate la locul de muncă pot conduce la alcoolism

realitatea

IMAGINI cutremuratoare de la inmormantarea lui SERBAN IONESCU

realitatea

Frotox – noul Botox

Ştiaţi care sunt cele mai faimoase predicţii ale Apocalipsei?

realitatea

ANGELINA s-a casatorit cu BRAD PITT! In fine!

Scrie un comentariu