Home > Lifestyle > Stiri > Valentine’s Gay

Valentine’s Gay

Eminem și Elton John. Această prietenie intergenerationala fondată pe pasiunea pentru muzică si coachingul de viata si antidrog i-a apropiat foarte mult în ultima vreme pe cei doi artisti. Ce sanse dati unui cuplu format dintr-un heterosexual homofob si un bisexual cu lifestyle gay?

Shakira și Pink. Ce le-ar aduce împreună? Bpm, numărul de single-uri per album si munca pasionată pentru drepturile omului. Sansele de supravietuire ale cuplului ar fi maxime, desi nu vor putea pleca în turnee niciodată împreună si vor petrece mult timp departe una de cealaltă.

Brad Pitt si George Clooney. Pentru că trebuie să demonstreze cineva că bărbatii cei mai buni sunt ori luati, ori gay. Sau amândouă.

Angelina Jolie și Jennifer Anniston. Sentimentele lor n-au fost foarte clare în trecut, feudele cauzate de Brad Pitt au fost numeroase si s-au întins pe toată durata căsniciei lui Brad și a Angelinei, dar dacă vor să arate lumii întregi că există viata după Brad Pitt, sunt candidatele ideale.

Michael Phelps și Ricky Martin. Nu au aproape nimic în comun, dar se completează reciproc aproape perfect. Michael duce o viață activă și este foarte sociabil, iar Ricky preferă să stea acasă și să aibă grijă de copii. Până nu încearcă un cuplu stilul acesta de viață, nu avem de unde să știm cât succes va avea.

Ewan McGregor și Jim Carrey. Filmările la ‘I Love You, Philip Morris’ au fost un alibi, iar sărutul din campania de promovare a filmului la Paris a fost real.

Johnny Depp și Hugh Jackman. S-ar întâlni la o reuninune a bărbaților ultimului deceniu organizată de People și după ce s-ar bate în numărul de titluri ‘bărbatul anului’ și-ar da seama cât de multe au în comun și ar trăi fericiți până la adânci bătrâneți.

Lady Gaga. Autosuficiența și cultul sinelui ar împiedica-o să aibă o relație cu altcineva decât propria persoană. Ar fi cel mai mare fan al său și s-ar susține pe toată durata carierei.

Robert Pattinson și Zac Efron. De fapt partea constantă din acest cuplu ar fi doar Robert Pattinson, rolul jumătății putând fi asumat de Taylor Lautner (după majorat), oricare din frații Jonas sau Jesse McCartney. Populația adolescentă ar avea în oricare din combinațiile de mai sus un model de cuplu gay tânăr și celebru și ar crește mai toleranți decât generația părinților lor.

Articole asemanatoare
Top 10 vedete gay care au devenit părinţi!
Căsătorii și parteneriate gay

Comenteaza acest articol

Valentine’s Gay

by realitatea   2 min
0