Home > Agenda > Vama – primul concert anti-criză

Vama – primul concert anti-criză

În ultimele luni, românii au trecut prin crize de tot felul: criză financiară, sentimentală, criză de iarna, de Crăciun etc. Iar în perioada urmatoare urmează o nouă serie de crize cu ocazia Valentine’s Day și 8 Martie. În condițiile acestea, formația Vama propune terapia anti-criză prin muzică.
Se anunță două ore de show incendiar marca Vama. Tudor, Eugen, Raul, Clopo și Prepe îi vor face pe români să uite de cadouri în rate și conturi blocate. Băieții vor chema în ajutor Fotomodele, Cârtița și Omul plajei. Vara asta vor cânta Undeva prin Vamă și vor striga Nu am chef azi de fiecare dată când Tata taie porcu.
Biletele la concert se găsesc în rețeaua Diverta sau pe ticketpoint. În meniul de criză propus de Vama se găsește energie, bună-dispoziție și multa muzică.
 “Noi am anunțat criza încă de la albumul Fericire în rate. De atunci am spus că avem probleme…”, spune Tudor Chirilă, solistul formației Vama. Piesa Fericire, care aparține lui Chirilă, Caminschi și Kusak propune a trăi viața în afara ratelor. La fel și cântecul La radio, care se va regăsi în concertul din 12 februarie, din Becker Brau Live Music. Tudor Chirilă: “Gata, nu mai spunem ce piese cântăm în Becker. Facem economie la cuvinte că e criză…” Componența trupei Vama este următoarea: Tudor Chirilă – voce, Eugen Caminschi – chitară, Raul Kusak – clape, Lucian (clopo) Cioarga – tobe și Dan (prepe) Opriș – bass.

Articole asemanatoare
Red Hot Chili Peppers a cântat literalmente monumental în Egipt
Mariah Carey
Un cunoscut ONG îi interzice lui Mariah Carey să cânte în Arabia Saudită
The CURE vine pentru prima dată în România pe data de 22 iulie 2019
Eminem criticat după ce a folosit efecte sonore ale unor împușcături în timpul concertului

Comenteaza acest articol

Vama – primul concert anti-criză

by realitatea   1 min
0