Tabu
Image default
CULTURE

Vama – primul concert anti-criză

În ultimele luni, românii au trecut prin crize de tot felul: criză financiară, sentimentală, criză de iarna, de Crăciun etc. Iar în perioada urmatoare urmează o nouă serie de crize cu ocazia Valentine’s Day și 8 Martie. În condițiile acestea, formația Vama propune terapia anti-criză prin muzică.
Se anunță două ore de show incendiar marca Vama. Tudor, Eugen, Raul, Clopo și Prepe îi vor face pe români să uite de cadouri în rate și conturi blocate. Băieții vor chema în ajutor Fotomodele, Cârtița și Omul plajei. Vara asta vor cânta Undeva prin Vamă și vor striga Nu am chef azi de fiecare dată când Tata taie porcu.
Biletele la concert se găsesc în rețeaua Diverta sau pe ticketpoint. În meniul de criză propus de Vama se găsește energie, bună-dispoziție și multa muzică.
 “Noi am anunțat criza încă de la albumul Fericire în rate. De atunci am spus că avem probleme…”, spune Tudor Chirilă, solistul formației Vama. Piesa Fericire, care aparține lui Chirilă, Caminschi și Kusak propune a trăi viața în afara ratelor. La fel și cântecul La radio, care se va regăsi în concertul din 12 februarie, din Becker Brau Live Music. Tudor Chirilă: “Gata, nu mai spunem ce piese cântăm în Becker. Facem economie la cuvinte că e criză…” Componența trupei Vama este următoarea: Tudor Chirilă – voce, Eugen Caminschi – chitară, Raul Kusak – clape, Lucian (clopo) Cioarga – tobe și Dan (prepe) Opriș – bass.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

Sărbătoritul zilei de 4 aprilie

realitatea

Sărbătoritul zilei de 14 februarie

realitatea

„I am Paul Walker”, un film care ne îndeamnă să căutăm adevărata valoare a vieții

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei de 20 iulie

realitatea

Sărbătoritul zilei de 4 iulie

realitatea

Scrie un comentariu