Home > Agenda > Vama, Voltaj, Vunk si Carla’s Dream urca pe scena RMA pe 14 septembrie!

Vama, Voltaj, Vunk si Carla’s Dream urca pe scena RMA pe 14 septembrie!

Cel mai asteptat eveniment muzical al anului, Romanian Music Awards, va aduce pe 14 septembrie pe scena de la Brasov  cele mai importante nume din industria muzicala romaneasca.

Inca patru nume celebre si-au anuntat prezenta la Romanian Music Awards 2013. Vama, Vunk, Voltaj si Carla’s Dream  sunt artistii care se alatura primelor nume confirmate saptamana trecuta de organizatorii evenimentului, Music Channel si Utv.

In fiecare an, Romanian Music Awards este momentul zero al muzicii romanesti, pentru care fiecare artist pregateste show-uri speciale. De la tinutele de pe Covorul Rosu pana la tinutele de scena, lumini, coregrafie sau featuring-urile surprinzatoare cu alti artisti, fiecare moment este stabilit in detaliu.

Insa cele mai dorite momente ale galei sunt cele de decernare ale trofeelor la fiecare dintre cele 14 categorii. Printre artistii cu cele mai mari sanse sa plece acasa cu trofeul RMA se numara Vama si Vunk, fiecare avand cate patru nominalizari, in timp ce Voltaj are trei nominalizari la Best Live, Best Group si Best Rock. Toti artistii pot fi votati intrand pe rma.1music.ro, unde cele 14 categorii isi asteapta castigatorul!

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel şi Utv, cu sprijinul Primariei Brasov si al Consiliului Local al Municipiului Brasov.

Articole asemanatoare
Interviu: Selah Sue, din nou in Romania: “Eram nesigura pe mine”
Afla ce vedete s-au alaturat campaniei Reward Your Idol!
IN SFARSIT, PREMIANTII! AFLA CINE A PLECAT ACASA CU TROFEUL ROMANIAN MUSIC AWARDS!
Informații despre desfășurarea Romanian Music Awards

Loading...

Comenteaza acest articol

Vama, Voltaj, Vunk si Carla’s Dream urca pe scena RMA pe 14 septembrie!

by   1 min
0