Tabu
Image default
lifestyle

Vampiri, la culcare! Se intorc varcolacii!

Dupa o perioada de glorie in cultura populara, creaturile insetate de sange sunt amenintate de vechi dusmani, cu blana si gheare ascutite.
Vampirii “old-school”, fapturile palide ce-ti ridicau parul in cap, perversele creaturi insetate de sange au fost inlocuite in ultimii ani cu vampiri chipesi si altruisti, in stare sa se sacrifice pentru niste muritoare pubere. O stim prea bine din idila frumosilor Bella si Edward, din franciza Twilight. O dovedeste si pasiunea lui Sookie pentru rezonabilul vampir Bill din serialul (si cartile) True Blood. Iar pentru publicul feminin dornic de romanturi cu chipuri palide si canini ascutiti, se mai pregateste ceva: serialul tv The Vampire Diaries, care va fi lansat in SUA in aceasta toamna.

Neil Gaiman ingroapa vampirii
„In comparatie cu vampirii de scoala veche, asa cum cum ii stim din clasicul film din 1931, Dracula, cu Bela Lugosi, vampirii moderni intretin relatii complexe si au legaturi emotionale – adesea lipsite de sex – cu obiectele dorintei lor”, observa profesoara de studii americane Elayne Rapping de la Universitatea din Buffalo, citata de Reuters. E drept, mai scapa si vampiri cu ganduri rele, insa doar pentru a pune in lumina bunatatea vampirilor vegetarieni sau a celor care au renuntat la globulele rosii umane si se multumesc cu sangele de caprioare.

CITESTE MAI DEPARTE pe 24fun.ro

ARTICOLE SIMILARE

Castiga o invitatie dubla la Teatrul Odeon

Victoria Beckham ia lecții de actorie

realitatea

Presupusul fiu secret al lui Jackson seamănă cu Blanket și dansează ca Michael – VIDEO

realitatea

Un român fără mâini uimeşte America: El cântă la chitară si pian cu ajutorul picioarelor (VIDEO)

Angelina Jolie în rolul lui Marilyn Monroe

realitatea

Rihanna a ieșit din ascunzătoare – FOTO

realitatea

Scrie un comentariu