Tabu
Image default
lifestyle

Vampiri, la culcare! Se intorc varcolacii!

Dupa o perioada de glorie in cultura populara, creaturile insetate de sange sunt amenintate de vechi dusmani, cu blana si gheare ascutite.
Vampirii “old-school”, fapturile palide ce-ti ridicau parul in cap, perversele creaturi insetate de sange au fost inlocuite in ultimii ani cu vampiri chipesi si altruisti, in stare sa se sacrifice pentru niste muritoare pubere. O stim prea bine din idila frumosilor Bella si Edward, din franciza Twilight. O dovedeste si pasiunea lui Sookie pentru rezonabilul vampir Bill din serialul (si cartile) True Blood. Iar pentru publicul feminin dornic de romanturi cu chipuri palide si canini ascutiti, se mai pregateste ceva: serialul tv The Vampire Diaries, care va fi lansat in SUA in aceasta toamna.

Neil Gaiman ingroapa vampirii
„In comparatie cu vampirii de scoala veche, asa cum cum ii stim din clasicul film din 1931, Dracula, cu Bela Lugosi, vampirii moderni intretin relatii complexe si au legaturi emotionale – adesea lipsite de sex – cu obiectele dorintei lor”, observa profesoara de studii americane Elayne Rapping de la Universitatea din Buffalo, citata de Reuters. E drept, mai scapa si vampiri cu ganduri rele, insa doar pentru a pune in lumina bunatatea vampirilor vegetarieni sau a celor care au renuntat la globulele rosii umane si se multumesc cu sangele de caprioare.

CITESTE MAI DEPARTE pe 24fun.ro

ARTICOLE SIMILARE

Cu Rexona si Tabu ai vazut “Sex & The City” la New York

realitatea

Andreea Esca, romantica in costum de baie

Lui Britney Spears i-a căzut părul – VIDEO

realitatea

Cuplata cu un antrenor exotic: Miss Facebook, Iulia Mladin!

SCANDAL la Olimpiada cu ROMAN implicat! O JUDOKA din Arabia Saudita vrea cu VAL pe tatami! FOTO

Cele mai scarboase meserii din lume! FOTO incredibile

Scrie un comentariu