Tabu
Image default
BEAUTY LIFESTYLE What's hot

De la cine are vanatai sub ochi LAVINIA, iubita lui BANICA JR?

lavinia-parva 3Lavinia Pârva, iubita lui Bănică jr., a fost surprinsă de paparazzi cu faţa tumefiată şi vânătă sub ochi. Bruneta încerca să-şi ascundă chipul sub o şapcă.
Faţa Laviniei era umflată, iar sub fiecare ochi prezenta nişte vânătăi serioase, aproape uniforme. Echimozele pe care vedeta le prezenta la nivelul feţei au ridicat multe semne de întrebare. Puteau fi deopotrivă urmările unui act de violenţă fizică, a unui accident casnic, a unei intervenţii chirurgicale stomatologice sau de înfrumuseţare.

Click! a contactat un medic stomatolog, dar şi un chirurg estetician. Verdictul dat de medicul stomatolog a exclus, în principiu, o intervenţie la nivelul danturii.

“Nu pare a fi o intervenţie chirurgicală stomatologică”, a spus medicul stomatolog Adi Strîmbu. O posibilă explicaţie a venit, însă, din partea unui chirurg estetician, care nu a exclus ipoteza că vânătăile Laviniei să fie rezultatul unei intervenţii de înfrumuseţare. Mai precis, Lavinia ar fi apelat la chirurgia estetică pentru a-şi întinde pielea feţei şi a scăpa de riduri.

“Poate fi vorba despre un lifting facial, mai exact, de o nouă metodă denumită PDO. Am remarcat două echimoze pe fiecare parte, iar pentru această metodă se folosesc fire care se bagă pe sub pomeţi şi se trage de muşchi”, a apreciat medicul estetician contactat de sursa citată. Contactată telefonic, Lavinia a declarat, prin intermediul PR-ului, că nu şi-a făcut nici o operaţie estetică.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/foto-soc-iubita-lui-stefan-banica-surprinsa-de-paparazzi-cu-vanatai-la-ochi_1322839.html#ixzz2lOyGLV9x

ARTICOLE SIMILARE

Moduri uimitoare în care să-ți petreci ziua de naștere în izolare socială

Andreea Damian

Miley Cyrus, topless pe o felicitare de Crăciun: “Free the Nipple”

Meghan Markle a dezvăluit meniul pe care îl va avea la nuntă

Andreea Damian

Centenarii au dezvăluit care sunt secretele longevității lor

Andreea Damian

Bianca, DESFIINTATA: “Traieste ca o pensionara, ieftin, cu apa de la robinet si supa la plic”

Cum construiesti un fond de urgenta de la 0

realitatea

Scrie un comentariu