Tabu
lifestyle

Vanessa Redgrave

A intrat în istoria filmului cu o scenă nud, prima dintr-un film cult, în „Blow up“ al lui Antonioni, în 1966.


A avut o viață despre care românii s-ar feri să povestească; un soț bisexual (regizorul Tony Richardson care a murit de SIDA în 1991), un divorț greu, multe suferințe, copii care s-au îndreptat, după dispute grele, către actorie, o soră care e actriță și ea (Lynn a fost nominalizată la Oscar, concurentă cu sora ei în 1967). S-a implicat și se implică în proiecte sociale și umanitare și trece cu ușurință de la film la teatru pe scenele londoneze.A revenit în România, după ce a fost invitat special la Transilvania Film Festival, pentru a juca într-un film de lung metraj autohton. Filmul se numește „Povestea unui secol”, iar Vanessa Redgrave îi are parteneri pe Maia Morgenstern, Coca Bloos, Mădălina Ghițescu, Claudiu Bleonț, Vlad Rădescu, Mihaela Rădescu.


Pentru forța cu care-și duce viața mai departe la cei 70 de ani ai săi, pentru încrâncenarea cu care luptă cu tot ceea ce i-a pus destinul în față, dar și pentru că a acceptat să lucreze într-un film românesc, cu un regizor român, alături de actori români, o desemnăm, cu bucurie, femeia tabu a lunii.


DESPRE TEATRU ÅžI FILM


„Teatrul și filmul pot fi locuri de terapie. Categoric, e catharsis. Åži pentru mine, și pentru ceilalți. Trebuie să încerce tot mai mulți să joace. Profesional sau ca amatori.”

Dintr-un interviu exclusiv pentru Tabu, iunie 2006

ARTICOLE SIMILARE

Cât de mult trebuie să măncăm la o masă

Andreea Damian

Alege un stil de viaţă activ, cu seturile-cadou Rexona!

BOTEZATU a disparut! E internat la sanatoriu?

CEL MAI FRUMOS bărbat din lume! Uite cum arată câştigătorul “Mister World 2013”

Hugh Hefner, părăsit de iubită cu 5 zile înainte de nuntă

realitatea

CINE a fugit din tara de frica inchisorii!

Scrie un comentariu