Tabu
Image default
BEAUTY

Vânt, ploaie, umiditate: cum să-ți ții părul sub control

În această dimineață, părul tău era neted și perfect coafat. Problemă: când ai ieșit afară, coafura ta a fost distrusă de capriciile vremii. Iată sfaturile noastre pentru a te asigura că niciun fir de păr nu se mișcă de la locul lui.

Ploaia, vântul, umiditatea ambientală… În toate anotimpurile, părul nostru poate fi stricat total de vreme și nimic nu ajută. O zi bună a părului se poate transforma într-o zi proastă în câteva minute și este enervantă.

Un fenomen și mai frecvent iarna, când temperaturile scad. Deci, ce să faci pentru a-ți menține părul sub control când vremea se dezlănțuie?

Cum să-ți protejezi părul de vânt și ploaie?

Concentrează-te pe produsele potrivite

Primul pas este să te echipezi și să investești în produsele potrivite. Optează de exemplu pentru o bază de styling, un primer pe care îl vei aplica pe șuvițele încă umede înainte de a le usca cu un uscător de păr, pentru a asigura o prindere perfectă.

Vântul le poate ciufuli, dar le poți așeza mai ușor folosind mâna sau o perie de păr. Investește și într-un fixativ de bună calitate, care va face minuni asupra părului tău în caz de furtună sau ploaie. Pulverizează-l direct pe perie înainte de a o trece prin păr.

Optează pentru coafura potrivită

Există și coafuri care trec testul vremii capricioase. Un coc în vârful capului, de exemplu. Indiferent dacă este neted sau ușor dezordonat, dacă aplici fixativ pentru îndreptarea părului în vârful capului, nu va trebui să suporți încrețirea și părul încurcat. Încearcă și coada de cal joasă, o necesitate când vremea este furtunoasă și vântoasă. În plus, este un aspect grozav pentru părul lung, mediu sau scurt!

ARTICOLE SIMILARE

Zece alimente care previn căderea părului

Andreea Damian

Rihanna topless pentru frumusete

Care e mama si care fiica? Cum arata un fost model si fata ei adolescenta

Ce spun barbatii si femeile despre ce e sexy si frumos, azi

Tratament rapid pentru varice – Metoda la care a apelat Anca Lungu

Gigi Hadid și puterea machiajului. Cum arată rutina ei zilnică

Andreea Damian

Scrie un comentariu