Home > Agenda > stiri > Vara asta câştigi o petrecere privată pe un yacht de lux

Vara asta câştigi o petrecere privată pe un yacht de lux

Noile tendinţe în modă au decretat: vara aceasta se poartă o piele fină şi catifelată, si nu numai la petrecerea privată pe un yacht de lux, cu invitat special Laura Cosoi, ci oriunde: fie că eşti pe plajă, la munte, la birou, în vacanţă, în parc sau la cel mai trendy eveniment din oraş.

Iar noul epilator Philips SatinPerfect îţi oferă atât pielea fină şi catifelată, cât şi petrecerea pe yacht-ul de lux. Şi până pe 15 iulie, poţi câştiga un epilator Philips SatinPerfect HP6581 pe www.facebook.com/philipscare accesând aplicaţia „Vara la picioarele tale”.

Cum îţi oferă pielea fină şi catifelată?

Discurile ceramice ale epilatorului Philips reduc iritaţiile şi îndepărtează chiar şi cele mai fine fire de păr, protejându-ţi în acelaşi timp pielea. Epilatorul este wet&dry, îl poţi folosi sub duş, durerea fiind redusă semnificativ. Capul lat al noului epilator îndepărtează mai mult păr dintr-o singură mișcare, pentru rezultate rapide, imediate şi confortabile.

Designul şi noua tehnologie a epilatorului SatinPerfect se bazează pe sistemul unic Skin Perfect, care îndepărtează eficient firele de păr, acţionând la fel de bine şi asupra firelor subţiri şi scurte, în timp ce protejează pielea. SatinPerfect permite o epilare excelentă în numai câteva minute, dispunând de un sistem umed şi uscat, ce permite utilizarea epilatorului sub duş. Apa caldă deschide porii, aşadar pielea este pregătită pentru o epilare nedureroasă şi foarte rapidă: porii deschişi permit alunecarea mai rapidă a rădăcinilor, disconfortul fiind redus la minimum, în timp ce firele sunt înmuiate, devenind astfel mai flexibile şi mai uşor de îndepărtat. Epilatorul SatinPerfect, de la Philips, este prevăzut cu un sistem unic de discuri ceramice şi discuri hipoalergenice cu ioni de argint, care evită ciupirea pielii si sporesc gradul de igienă, reducând iritaţiile. În plus, designul cu cap foarte lat permite o epilare mult mai rapidă si eficientă, îndepărtând mai multe fire inestetice dintr-o singură mişcare. Pentru zonele sensibile ai la dispoziţie epilatorul de precizie care îndepărtează mult mai uşor şi sigur firele inestetice din aceste zone. Datorită dimensiunilor reduse îl poţi purta chiar şi în poşetă şi îl poţi folosi oriunde. Philips SatinPerfect HR6581 are multiple accesorii precum cap de radere pentru zonele sensibile, perie de curăţat şi accesoriu pentru ridicare activă a firelor de păr şi masaj.

Cum îţi oferă petrecerea privată pe yacht-ul de lux alături de Laura Cosoi?

Până pe 31 iulie 2013, cumperi orice produs pentru epilat Philips (epilatoare sau sisteme de epilat cu lumină intens pulsată Philips Lumea), accesezi site-ul www.epilatoarephilips.ro, introduci codul produsului, eşti înscris în tragerea la sorţ şi şi ai şansa de a câştiga o petrecere privată pentu tine şi şase prieteni pe un yacht, la care invitat special este Laura Cosoi.

Articole asemanatoare
LAura cosoi
Laura Cosoi și soțul ei au avut parte de mare sărbătoare în familie
Laura Cosoi
Ce surprize pregătește graviduța Laura Cosoi fanilor săi
Laura Cosoi s-a decis să fugă departe de București
Laura Cosoi
Laura Cosoi va deveni din nou mamă!

Comenteaza acest articol

Vara asta câştigi o petrecere privată pe un yacht de lux

by   2 min
0